Χαμός σήμερα στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη: Το πολυτελές σκάφος και η σπάνια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

June 17, 2024

Χαμός σήμερα στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη: Το πολυτελές σκάφος και η σπάνια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ


Διαφ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν παύει να μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Σήμερα, 16 Ιουνίου, η Ελένη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται άβαφη, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο.

Ελένη Μενεγάκη: Καλοκαίρι στην Άνδρο

Παρόλο που η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, το καλοκαίρι φαίνεται να έχει ξεκινήσει νωρίτερα για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια περνάει τις ελεύθερες ημέρες της στην αγαπημένη της Άνδρο, απολαμβάνοντας τις εκδρομές με το φουσκωτό της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποκαλύπτει ότι το ρομαντικό καλοκαίρι τους έχει ξεκινήσει επίσημα.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος σκάφος

Χωρίς Μακιγιάζ και Ανέμελη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη δείχνει την ίδια χαμογελαστή και ανέμελη, χωρίς μακιγιάζ, απολαμβάνοντας τη φυσική της ομορφιά. Οι ακόλουθοί της στα κοινωνικά δίκτυα την επαινούν για την αυθεντικότητα και την απλότητά της, καθώς και για την ικανότητά της να δείχνει υπέροχη χωρίς καμία προσπάθεια.

Το Επαγγελματικό Μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από το Mega στο τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς να έχει ανακοινώσει ακόμα τα σχέδιά της για το επαγγελματικό της μέλλον. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία για το τι θα επιλέξει να κάνει στη συνέχεια.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ:

menegaki.jpg

Καθηλώνει η Ελένη Μενεγάκη: «Ίσα που πρόλαβα να πάρω τα παιδιά μου, είπα τώρα θα πνιγούμε”

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της στο Mega αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και στην έκρηξη φωτιάς που σημειώθηκε χθες 12/6 σε εργοστάσιο στην Κηφισιά.

Η παρουσιάστρια του Mega η οποία ζει με την οικογένειά της στα βόρεια προάστια, επικοινώνησε άμεσα με τα παιδιά της δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες, όπως ενημέρωσε και το έκτακτο μήνυμα από το 112.

«Θέλω να πω πόσο χρήσιμο είναι αυτό το μήνυμα που μας στέλνει το κράτος με το 112. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι αλλά πήρα τα παιδιά μου και λέω: “Κλείστε παράθυρα. Τι γίνεται; Βλέπετε κάτι; Κατεβάστε τα ρολά μην πνιγούμε”.

Και μου λένε: “Τα έχουμε κάνει αυτά γιατί ήρθε και σε εμάς το μήνυμα”», είπε στον τηλεοπτικό αέρα η Ελένη Μενεγάκη για την επικοινωνία που είχε με τα παιδιά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: