«Ο καλύτερος του κόσμου» – Η ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσα Νομικού, ”έλιωσε” ο σύζυγός της

June 17, 2024

«Ο καλύτερος του κόσμου» – Η ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσα Νομικού, ”έλιωσε” ο σύζυγός της


Διαφ.

Η γνωστή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media την Κυριακή 16 Ιουνίου, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. Η Δούκισσα, με την ευκαιρία της ιδιαίτερης αυτής ημέρας, μοιράστηκε δύο όμορφα στιγμιότυπα, τιμώντας τους σημαντικούς άνδρες στη ζωή της.

Φωτογραφίες με τους Αγαπημένους της

Στην πρώτη φωτογραφία, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται αγκαλιά με τον πατέρα της, Νίκο Νομικό, εκφράζοντας την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει για εκείνον.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την ίδια κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αγκαλιά με τον γιο της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι επίσης πατέρας των παιδιών τους.

Η Δούκισσα Νομικού, με την ανάρτησή της, θέλησε να εκφράσει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της για τους δύο σημαντικούς πατέρες στη ζωή της – τον δικό της πατέρα, αλλά και τον πατέρα των παιδιών της.

«HAPPY FATHER’S DAY! Χρόνια πολλά στους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Δείτε την Ανάρτησή της:

Καρέ με αφέλειες… κουρτινάκια: Τέλος το μακρύ ξανθό για την Δούκισσα Νομικού, πήγε κομμωτήριο και βγήκε άλλη

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανανεώσει το look της με ένα εντυπωσιακό μακρύ καρέ και curtain bangs, αποχωριζόμενη τα προηγούμενα πολύ μακριά μαλλιά της.

Μετά τις εμβληματικές εμφανίσεις της στις Κάννες, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν τη μεγάλη μεταμόρφωση, δημοσιεύοντας το αποτέλεσμα στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Oh my God», αποκαλύπτοντας τη χαρά της για τη νέα της εμφάνιση.

Δείτε την νέα της εμφάνιση:

Το νέο της hairlook περιλαμβάνει ένα μακρύ καρέ με φιλάρισμα και layers, το οποίο είναι ελαφρύ και δροσερό, κατάλληλο για το καλοκαίρι.

Δείτε την νέα της ανάρτηση στο Instagram:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: