«Μέχρι να σε βρω…»: Τρελή και… παλαβή για Τσερέλα η Οικονομάκου, η 1η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της σχέσης

June 18, 2024
Μέχρι να σε εντοπίσω…: Η Οικονομάκου εμφανίζεται τρελή και ανεξέλεγκτη για τον Τσερέλα στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της σχέσης.

Μέχρι να σε βρω…: Τρελή και… παλαβή για Τσερέλα η Οικονομάκου, η 1η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της σχέσης


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ερωτεύτηκε τον Μπρούνο Τσερέλα μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έκανε μια ανάρτηση με νόημα στο Instagram, αφού αποκάλυψε μια νέα σελίδα στη ζωή της.

width=767

Ο Μπρούνο Τσερέλλα αγωνίζεται με τη φανέλα της Blue Basket 1971 στη Serie A2 της Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Bahia Branca, μια πόλη με παράδοση στο μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Manu Ginobili.

Το Πρωινό ΣουΣου αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν η ηθοποιός και ο μπασκετμπολίστας: Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, στις αρχές Μαρτίου, που κάποιοι λένε πως τότε έγινε η γνωριμία – ήταν ήδη σε διάσταση η Αθηνά Οικονομάκου – βρεθήκαν και οι δύο στο Μιλάνο.

Και ειπώθηκε: Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο….

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της, η Αθηνά δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδά το ρομαντικό τραγούδι Until I Found You με ένα υπέροχο μπικίνι από τη θάλασσα, δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι.

Μάλιστα, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο με κολακευτικά λόγια.

Δείτε την ανάρτηση από την Αθηνά Οικονομάκου:

Μπρούνο Τσερέλα: Η σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, τα φιλιά σε δημόσια θέα, η ηλικία, η καταγωγή και το μπάσκετ

Ποιος είναι ο άντρας που έκανε την Οικονομάκου να ξεχάσει τον Μιχόπουλο;

Μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε ένα νέο έρωτα. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ με τον νέο της σύντροφο και οι δυο τους φάνηκαν πολύ ευτυχισμένοι και διαχυτικοί.

width=760

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου διασκέδασαν μαζί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό, ο νέος σύντροφός της είναι ένας 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας. Προτού αποκαλύψει την αποκλειστική είδηση, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε ότι η Αθηνά Οικονομάκου είχε γνώση για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα:

Ο Bruno Cerella γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1986, είναι Ιταλο-Αργεντινός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται για την ομάδα Blu Basket 1971 στην ιταλική Serie A2.

width=1440

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Προέρχεται από τη Bahía Blanca, μια πόλη με έντονη μπασκετική παράδοση, γνωστή για την ανατροφή παικτών όπως ο Manu Ginóbili. Αφού έπαιξε μπάσκετ για τις ομάδες νέων Estudiantes de Bahía Blanca και Pueyrredon στην πατρίδα του, την Αργεντινή, ο Cerella μετακόμισε στην Ιταλία σε ηλικία 17 ετών για να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ.

Μετά τη θητεία του σε πολλές ομάδες σε κατώτερα ιταλικά πρωταθλήματα, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιταλίας το 2008.

Ο Τσερέλα ήταν μέλος της ιταλικής εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών το 2008, αν και δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο τουρνουά.

width=1440

Μαζί με τον Ντέιβιντ Μος, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας του 2009 και να τερματίσει στην τρίτη θέση στην κανονική περίοδο του ιταλικού πρωταθλήματος, πριν αποκλειστεί στα πλέι οφ από την Emporio Armani Milano. Μετά από μερικές σεζόν στο LBA, εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Cerella στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia, την υπερασπιστή της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ενώ έπαιζε για τη Reyer Venezia τη σεζόν 2017–18, ο Cerella κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Υπέγραψε εκ νέου με τη Reyer Venezia στις 13 Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, συμμετέχει ως συνιδιοκτήτης σε μια εταιρεία ακινήτων (real estate).

width=1440

Προσωπική Ζωή

Με καταγωγή από Ιταλική οικογένεια, ο Cerella απέκτησε την ιταλική υπηκοότητα στην ηλικία των 15 ετών μέσω του πατέρα του. Μαζί με τον συμπαίκτη του Tommaso Marino και άλλους, δημιούργησε το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Slums Dunk, το οποίο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν στην Κένυα και τη Ζάμπια. Ο στόχος του είναι η παροχή προπονητικής μπάσκετ, εγκαταστάσεων και εκπαίδευσης σε μη προνομιούχους νέους στις φτωχογειτονιές.

width=1440

Κατά τον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με την αυτόνομη κατάδυση και τον τουρισμό. Ένας από τους καλούς του φίλους είναι ο συνάδελφος του από τη Bahía Blanca, Rodrigo Palacio, ο οποίος ζει επίσης στο Μιλάνο και εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για το μπάσκετ.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του μπασκετμπολίστα:

width=1440 width=1440 width=1440 width=1440


Πηγή

Διαβάστε επίσης: