«Έγινα πατέρας ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου…»: Το παραδέχτηκε 1η φορά δημόσια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

June 18, 2024

«Έγινα πατέρας ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου…»: Το παραδέχτηκε 1η φορά δημόσια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάνα Ζουμπούρογλου με αφορμή μια βραδιά για τον εορτασμό του τέλους των γυρισμάτων της σειράς «Η κατάρα της Τζέρα Ντελαφλάγκα».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την πατρότητα και την κόρη του Εύα. «Εγώ έγινα πατέρας έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Τον πρώτο χρόνο υπάρχει ένα ζωντανό πλάσμα απλά μέσα στο σπίτι, δεν καταλαβαίνει ο μπαμπάς… Εγώ τουλάχιστον. Όταν αρχίζει και μιλάει και επικοινωνεί, εκεί πέρα αρχίζει το δέσιμο» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να μάθω, όπως και το 99% των πατεράδων στην Ελλάδα τι δι@@λο θα κάνω με τα κινητά. Προσπαθώ να μάθω τι είναι σωστό και τι όχι. Σίγουρα το μέτρο είναι σωστό. Έχουμε καταλήξει πια πως αν ένα παιδί δεν παίζει με το κινητό, να είναι παρείσακτη σε μία παρέα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Καλό Παράδεισο κορίτσι μου…»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η φωτογραφία στο Instagram και το αντίο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτησε μία φωτογραφία του 11χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από τον 37χρονο θείο του στην Ηλεία, που είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε στην ανάρτησή του: “Πού ξεκινάει και πού τελειώνει η δικαιοσύνη; Ποια τιμωρία μπορεί να ισοφαρίσει το κακό που έκανε. Θα μου πει κάποιος για πολιτική ορθότητα αν αναφέρω λιντσάρισμα και ηλεκτρική καρέκλα; Έστω να μην ξαναδεί το φως το ήλιου”. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ως πατέρας ενός μικρού κοριτσιού της Εύας, αδυνατεί να διαχειριστεί την υπόθεση της 11χρονης Βασιλικής που μαρτύρησε στα χέρια του ξαδέρφου της μητέρας της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: