«Ποιον είπες γριά;»: Άνω κάτω στο First Dates, γύρισε το μάτι της Ζενεβιέβ με τον… καλαμπουρτζή παίκτη, του βγήκε ξινό

June 19, 2024

«Ποιον είπες γριά;»: Άνω κάτω στο First Dates, γύρισε το μάτι της Ζενεβιέβ με τον… καλαμπουρτζή παίκτη, του βγήκε ξινό


Διαφ.

Ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο του First Dates παρακολουθήσαμε στις 17/6, με τα βλέμματα να κλέβει για άλλη μια φορά… τα σχόλια των χρήστων του Χ!

Το επεισόδιο

Ο Κωνσταντίνος εύκολα βαριέται στις σχέσεις του και αναζητά στο First Dates μια ταπεινή και γλυκιά κοπέλα για να του κλέψει την καρδιά. Σίγουρα δεν θέλει κάποια υπεροπτική.

Η Ζενεβιέβ τον υποδέχθηκε στο παιχνίδι, αλλά ένα αστείο για τα μαλλιά του δεν πήγε όπως το περίμενε. Εκείνος της απάντησε ευθέως ότι το αστείο της ανήκει στη δεκαετία του ’80, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να εκνευριστεί πολύ.

«Ποιον είπες γριά; Κάθομαι και έχω χαλάσει τόσα λεφτά για να φαίνομαι νέα;» είπε με παράπονο στις σερβιτότερες του μαγαζιού.

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος φλυαρούσε για την αγάπη του στα Αρχαία όσο το Twitter έβγαζε σπυριά με το πόσο νάρκισσος είναι!

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Τα Απολαυστικά σχόλια στο Χ

Το πιο επικό ραντεβού στο First Dates: Η ποιητής Φανφάρας συνάντησε τον θηλυκό Κουτσούμπα και γράφτηκε ιστορία

Τη Δευτέρα (10.06), το First Dates επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο, όπου ο Μάνος και η Μελίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισαν να αναζητήσουν τον έρωτα στην εκπομπή. Σε αυτό το επεισόδιο πρωταγωνίστησαν η ποίηση, ο ρομαντισμός, οι ιδεολογίες και ακόμα και ο κομμουνισμός.

Το ζευγάρι αυτό, ωστόσο, ξεχώρισε για την ατυχή του αντιμετώπιση, αφήνοντας τα συνήθη σχόλια και εξερευνώντας πιο βαθιά θέματα. Αμέσως με την άφιξή τους, ο Μάνος και η Μελίνα έδειξαν τη διάθεσή τους να ανοίξουν την καρδιά τους, με τον Μάνο να δηλώνει: «Ψάχνω έναν άνθρωπο που με μία έννοια θα μπορεί να δει πίσω από τις λέξεις, πίσω από τα νοήματα, πίσω από αυτά που κρύβει η σύστασή μας ας πούμε, αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Ψάχνω για μία εσωτερική επαφή».

Αυτός ο εκπληκτικός άνθρωπος δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Ενώ περίμενε το ραντεβού του, δημιούργησε ένα ποίημα με τίτλο «Αναμονή». Όταν έφτασε η φοιτήτρια φιλοσοφίας στο τραπέζι, η συζήτηση ξεκίνησε με θέματα που αφορούν τον Καρυωτάκη και την Πολυδούρη.

Ωστόσο, η συζήτηση έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν άρχισαν να συζητούν για θέματα πολιτικής. «Το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής», με την ίδια να αναφέρει αργότερα «Μία ένωση σουρεαλισμού, υπερρεαλισμού με δόσεις ρεαλισμού… θεωρώ ότι μετά από αυτό το ραντεβού αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου σαν τον φοίνικα».

“Έσβησε” και το First Dates: Παίκτρια έριξε τρελό άκυρο σε άντρα και του προξένεψε τη κολλητή της για να κάνουν σχέση

Μία ανατροπή είχε αυτό το First Date με τον Γιάννη και τη Μαρία.

Ο Γιάννης έχει μεγαλώσει στη Μελβούρνη και ψάχνει μία γυναίκα με ανοιχτό μυαλό και διάθεση να ζήσει νέες εμπειρίες.

Αν κάτι προσδιορίζει τη Μαρία είναι το ανοιχτό της μυαλό, μιας και ψάχνει έναν άντρα που έχει αγκαλιάσει τη θηλυκή του πλευρά. Όμως η Μαρία του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι το στιλ της και μάλιστα δεν δίστασε να του προξενέψει μία φίλη της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: