Όλοι στο πλευρό του, έφτασε η μεγάλη ώρα: Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα για να περπατήσει ξανά ο μικρός Γιαννάκης

June 19, 2024

Όλοι στο πλευρό του, έφτασε η μεγάλη ώρα: Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα για να περπατήσει ξανά ο μικρός Γιαννάκης


Διαφ.

Μία κίνηση του ΠΑΟΚ άξια συγχαρητηρίων, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Όπως έγραψε, ένα από τα μεγάλα όνειρά του μικρού Γιαννάκη, ο οποίος έχει γίνει ο αγαπημένος φίλαθλος όλης της Ελλάδας, ήταν να σταθεί όρθιος στα πόδια του μέσα στο δεύτερο σπίτι του, την Τουμπα.

Ο «δικέφαλος» λοιπόν αποφάσισε να τον βοηθήσει να το κάνει πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει και ξεκινάει την μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα και το άλλο, το πολύ μεγάλο όνειρο του φίλου μας. Η οικογένεια μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, οι φυσιοθεραπείες αρχίζουν από το team του ΠΑΟΚ και πολύ σύντομα το ΠΑΟΚτσάκι μας θα αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί θα γίνουν όλα! Εκεί θα αναλάβουν οι ειδικοί ώστε ο Γιάννης να σηκωθεί, να περπατήσει μόνος και να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη του Τούμπα που θα τα καταφέρει να μπει όρθιος. Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός!»

Χίλια μπράβο στον ΠΑΟΚ και τους υπεύθυνους αυτής της εξαίρετης δράσης.

Συγκίνηση έξω από τον τελικό του Conference League: Ο μικρός Γιαννάκης έφτασε με φανέλα του ΠΑΟΚ αγκαλιά με φίλαθλους

Ο μικρός Γιαννάκης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είναι προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στον τελικό του Conference League, σήμερα, Τετάρτη, το βράδυ.

Τον μικρό Γιαννάκη προσκάλεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Περίπου τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης εμφανίστηκε στο AEK Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον τελικό του Conference League, φορώντας το μπλουζάκι της αγαπημένης του ομάδας.

Το μπλουζάκι που επέλεξε να φορέσει ο μικρός Γιαννάκης

Ο μικρός Γιαννάκης προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον τελικό του Conference League θα παρακολουθήσει ο μικρός Γιαννάκης

Το ποδόσφαιρο που θέλουμε: Το συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιάννη στον Τζολάκη – «Μακάρι να πάρετε το Conference»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είχε έναν διάλογο με έναν μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, χθες, Κυριακή, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό καιτη νίκη του πρώτου με 2-0.

Ειδικότερα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, συνάντησε τον μικρό φίλαθλο του “Δικεφάλου του Βορρά”, Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αδυναμία του για εκείνον, ενώ τους ενώνει η καταγωγή τους από την Κρήτη.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ

Viral ο διάλογος που είχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδωσε μία φανέλα του στο μικρό αγόρι, το οποίο τού ευχήθηκε να κατακτήσουν το Conference League, λέγοντας χαρακτηριστικά “είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference”.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έγινε viral.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: