“Μου είπε ότι ερωτεύτηκε άλλη και θέλει διαζύγιο. Έπεσα στα πόδια του. Τι θα κάνω μόνη με ένα μωρό στην αγκαλιά;”

June 19, 2024

“Μου είπε ότι ερωτεύτηκε άλλη και θέλει διαζύγιο. Έπεσα στα πόδια του. Τι θα κάνω μόνη με ένα μωρό στην αγκαλιά;”


Διαφ.

Την περασμένη εβδομάδα ο σύζυγός μου λίγο αφού επέστρεψε από τη δουλειά, μου ζήτησε να μιλήσουμε.

Παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με μία άλλη γυναίκα και ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν βρέθηκαν ούτε μία φορά και αυτό τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο ερωτευμένος ήταν μαζί της και πόσο πολύ ήθελε να χωρίσουμε για να είναι μαζί της.

Δεν αντέχει μακριά της και όπως μου είπε ένιωθε ότι όφειλε να μου το πει. Μήπως για να του πω μπράβο;

Θέλει λοιπόν να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι.

Είμαστε παντρεμένοι πέντε χρόνια και έχουμε ένα αγοράκι μόλις 5 μηνών. Εξακολουθώ να τον αγαπώ παρόλο που νιώθω πληγωμένη και προδομένη και δεν θέλω να τελειώσει έτσι ο γάμος μας.

Δεν είχα καταλάβει τίποτα τόσο καιρό και δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτή τη γυναίκα ούτε φυσικά και ρώτησα.

Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.

Τον παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια του και του ζήτησα να δώσει ένα τέλος στη σχέση αυτή και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για χάρη του παιδιού μας, αλλά επιμένει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της για να κάνει πίσω, κάτι που με πονάει περισσότερο από κάθε τι. Δεν είναι μόνο το ότι έχουν σχέση και κάνουν έρωτα. Είναι ερωτευμένος μαζί της!

Όλα τα άλλα ίσως και να μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ή και να τα ξεχάσω για να κάνουμε μία νέα αρχή αλλά ο άνθρωπος αυτός έχει αισθήματα για τη γυναίκα αυτή, τα οποία κανείς από τους δυο μας δεν μπορεί να παραβλέψει.

Αξίζει να περιμένω μήπως τελικά συνειδητοποιήσει ότι θέλει να είναι μαζί μου και όχι μαζί της; Νιώθω ότι η ζωή μου καταρρέει και φοβάμαι για το τι θα ακολουθήσει.

Διάσημος, πλούσιος & άκρως γοητευτικός: Ο νέος σύντροφος της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Πριν περίπου ένα μήνα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε εισέλθει σε νέα φάση της προσωπικής της ζωής.

Λίγες ημέρες πριν τις εορτές του Πάσχα, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 14 χρόνια γάμου μέσω μίας δήλωσης που προκάλεσε συναισθηματική αντίδραση στον κύκλο των ευρύτερων θαυμαστών τους παγκοσμίως.

Η εκπομπή «Happy Day» ανέφερε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η Τατιάνα έχει κάνει ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά και έχουν ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day»:

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της Espresso, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς και η Τατιάνα Μπλάτνικ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας και η Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι για την επέτειο των 50 χρόνων του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus». Συνοδευόμενοι από τη μητέρα της Μπλάτνικ, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, οι δύο τους παρουσίασαν ένα ενωτικό προφίλ, ενώ το άρθρο υπογραμμίζει τη φιλία τους και τη συμβατότητά τους.

Την ίδια εβδομάδα, σύμφωνα με το άρθρο, παρευρέθηκαν και στο opening party του ανακαινισμένου «Vertigo Pool & Sunset bar», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο roof garden του εν λόγω ξενοδοχείου.

Οι αναφορές για τον πολυσυζητημένο έρωτα Μπαρμπαλιά – Μπλάτνικ ξεκίνησαν με την παρουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε στο νεοκλασικό σπίτι του Γιώργου Μπαρμπαλιά.Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι η Μπλάτνικ ενέπνευσε ευγένεια και απλότητα καθώς πόζαρε ευχαρίστως για selfies με όσους την αναγνώρισαν και πλησίασαν.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Τατιάνα και ο πρίγκιπας Νικόλαος είχαν ζήσει ενωμένοι τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή μετά τον θάνατο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου για να αποφασίσουν για τη μελλοντική τους πορεία.

Η απάντηση του κ. Μπαρμπαλιά:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Happy Day», ανακοινώνοντας ότι πρόσφατα συνάντησε τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο επιχειρηματίας διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί ειδυλλίου με τη Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Ο ίδιος μου είπε πως δεν ισχύουν όσα γράφονται για εκείνον και την Τατιάνα Μπλάτνικ και πως είναι μόνο φίλοι» είπε η παρουσιάστρια του Αlpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι είχε συζήτηση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, κατά την οποία τον ρώτησε εάν μπορεί να αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα στην εκπομπή όταν κριθεί σκόπιμο. Αυτός έδωσε την έγκρισή του για τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι επιχειρηματίας που προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Αθήνας. Επιπλέον, έχει διαζευχθεί μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο Νίκος Μουνδρέας είναι εδώ και οκτώ χρόνια σύντροφος της Έλλης Στάη.

Ο πατέρας του Γιώργου, ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς, αποτελούσε έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, ο οποίος είχε επηρεάσει σημαντικά την αρχιτεκτονική της Αθήνας. Τα τρία παιδιά του Γιώργου, Ελένη και Φαίη, συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση “Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: