Σοκ για τη Σκορδά: “Είμαστε πολλές, μας παρακαλούσαν οι γιατροί να καταγγείλουμε & σκεφτόμασταν τον στιγματισμό”

June 19, 2024
Η Σκορδά βρέθηκε σε σοκ: Πολλές γυναίκες μας παρακάλεσαν οι γιατροί να καταγγείλουμε και σκεφτήκαμε τον στιγματισμό.

Σοκ για τη Σκορδά: Είμαστε πολλές, μας παρακαλούσαν οι γιατροί να καταγγείλουμε & σκεφτόμασταν τον στιγματισμό


Διαφ.

Αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής.

Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Στη συνέχεια, κι αφού έδωσε το ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, η παρουσιάστρια πήρε και πάλι τον λόγο θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο της τόσο έντονης συναισθηματικής της φόρτισης. Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι μια φίλη της, της έστειλε κάποια μηνύματα από δική της κακοποίηση και μερικά μηνύματα μέσω των οποίων εξηγούσε τους λόγους που δε μίλησε γι’ αυτή.

Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία.

Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει, “είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή”. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες.

Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου; Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη…. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια είπε η Φαίη Σκορδά.

Βγήκε με τον άντρα της ζωής της: Σούσουρο με το ραντεβού της Φαίης Σκορδά, όλοι “χάζευαν” τον συνοδό της

Η Φαίη Σκορδά, αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, πέρασε την Παρασκευή 7 Ιουνίου με τον γιο της, απολαμβάνοντας μία όμορφη βραδιά που της επέτρεψε να χαλαρώσει μετά από μια απαιτητική εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η Φαίη Σκορδά και η Βραδινή της Έξοδος με τον Γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από την έξοδό της, γράφοντας χαρακτηριστικά για το ραντεβού της με τον γιο της. Η φωτογραφία δεν περιλάμβανε το πρόσωπο του παιδιού, σεβόμενη την επιλογή της ίδιας και του πατέρα των παιδιών της, Γιώργου Λιάγκα, να μην εκθέτουν τα πρόσωπα των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, που έχουν μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Αν και δεν αποκαλύφθηκε με ποιον από τους δύο γιους πέρασε τη βραδιά της η Φαίη, η στιγμή ήταν σίγουρα ξεχωριστή . Οι δυο τους απόλαυσαν το δείπνο τους και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί, κάτι που η Φαίη εκτιμά ιδιαίτερα μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά της.

Η Ανάρτηση της Φαίης στο Instagram

width=383

Παίρνουν τηλέφωνο, απειλούν και λένε “Σε κόβω απο παντού”: Σoκαρισμέvη η Φαίη Σκορδά

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της ανέλυσαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα εναντίον της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια επεσήμανε την ύπαρξη κάποιων ατόμων στον χώρο, που προσπαθούν να βλάψουν τους άλλους με δόλιους και κρυφούς τρόπους, κάνοντας επιθέσεις που είναι κατά κάποιον τρόπο χαμηλότερες από τα αναμενόμενα ηθικά στάνταρντ.

Φαίη Σκορδά: Τα Όσα Ανέφερε

Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μη θέλει ο άλλος να έχει δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να μας δυσκολέψει, καθένας φέρεται όπως πιστεύει και τον χαρακτηρίζει η συμπεριφορά του. Να σας μιλήσω εγώ για…, είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Το είδα σε δηλώσεις και με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος του Δημήτρη. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Είναι πολύ άσχημο να λες δεν θα ήθελα να δω τη Μπέττυ και ότι έναν χειμώνα πέρασα πολύ δύσκολα. Συγνώμη αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από τον Δημήτρη Παπανώτα, είναι κακό. Κατά την άποψή μου, ούτε για πλάκα δεν το λες αυτό το πράγμα δημόσια, τόνισε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ο χώρος μας είναι δύσκολος. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ακόμα με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Δηλαδή μπορεί να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν και να λένε: εσύ συμπαθείς αυτήν, επειδή εγώ αυτή δεν τη χωνεύω, σε κόβω από παντού, ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Το θέμα είναι αν σε αγγίζουν ή όχι, ώστε να σε δυσκολέψουν, υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα στο πάνελ η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: