Μετά τη δημόσια αντιδικία & τις κατηγορίες: Η φωτο της Άντζελας με τον γαμπρό της που έκανε όλους να απορούν

June 19, 2024
Μετά τη δημόσια διαμάχη και τις κατηγορίες, η φωτογραφία της Άντζελας με τον γαμπρό της προκάλεσε έκπληξη σε όλους.

Μετά τη δημόσια αντιδικία & τις κατηγορίες: Η φωτο της Άντζελας με τον γαμπρό της που έκανε όλους να απορούν


Διαφ.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο Λιτόχωρο για συναυλία και απόλαυσε μίνι διακοπές με την οικογένειά της.

Μάλιστα το ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε ανέβασε φωτογραφία που τη δείχνει χαμογελαστή με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Μάλιστα η σύζυγος του ιδιοκτήτη του πολυτελούς resort επιβεβαίωσε το καλό κλίμα που υπήρχε στην οικογένεια.

Χαμογελαστή με όλον τον κόσμο, με τον γαμπρό της είδα πάρα πολύ ωραία σχέση, τον έχει σαν παιδί της. Ήταν πολύ ωραίο το κλίμα δήλωσε η Ελευθερία Κορίτσα. Όπως είπε δεν μπορούσε να διακρίνει εκτελούσε χρέη μάνατζερ.

“Παρεκτράπηκα και ζητάω συγγνώμη επίσημα από την Άντζελα Δημητρίου”: Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν τελικά τα παραδέχτηκε όλα

Η γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου φέρεται να ετοιμάζει μια νομική ενέργεια (μήνυση) εναντίον του Γρηγόρη Εκμαλιάν, που είναι κουμπάρος της κόρης της, της Όλγας Κιουρτσάκη.

width=1130

Σύμφωνα με αναφορές από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, η Δημητρίου φέρεται να αντέδρασε έντονα εξαιτίας του ρόλου που είχε παίξει ο Εκμαλιάν σε οικογενειακές διαφορές μεταξύ της ίδιας, της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη, και του γαμπρού της, του Φώτη Λώση, προβαίνοντας σε δηλώσεις σε τηλεοπτικά μέσα.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα λεπτομέρειες σχετικά με την επανασύνδεση της τραγουδίστριας με τον γαμπρό και την κόρη της, καθώς και το τέλος της συνεργασίας της με τη μάνατζερ της. Αφήνοντας υπαινίγματα, πρότεινε ότι η μάνατζερ ενδεχομένως να είχε μερίδιο ευθύνης για τη διάλυση της οικογενειακής ειρήνης.

Η μάνατζερ της Άντζελας έβαλε το χεράκι της είπε μεταξύ άλλων.

Βγήκε ένα θέμα ότι μου έχει κάνει μήνυση η Άντζελα. Δεν παρέλαβα τίποτα. Σαν άνθρωπος μπορεί να παρεκτράπηκα και ζητάω συγγνώμη επίσημα από την Άντζελα που μπορεί να είπα κάτι χωρίς αποδείξεις. Αν προχωρήσει η μήνυση της Άντζελας εναντίον μου δεν θα πάω καν στο δικαστήριο και θα δηλώσω ένοχος. Το κάνω από την ψυχή μου. Υπήρχαν βράδια που πόνεσα αποκάλυψε.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ευχάριστα νέα για την Άντζελα Δημητρίου: Μετά τη συμφιλίωση με την κόρη της ήρθε η ώρα που περίμενε για πολύ καιρό

Χαρούμενα νέα για την οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου!

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς και με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και επανέρχεται η αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή.

Με την κόρη της μιλάει καθημερινά και από κοντά:

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Πρωινό Σουσού: Πλέον η Άντζελα έχει μια εξωστρέφεια και στα social media. Με την κόρη της μιλάει καθημερινά και από κοντά. Έχει κάνει ένα restart η Άντζελα και επειδή πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της , να της ευχηθούμε περαστικά.

width=721

Και υπογράμμισαν: Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πλέον, μιλάει και με τον γαμπρό της, τον Φώτη Λώση. Αυτό το μωράκι έχει λιώσει τον πάγο. Δεν μιλάμε για επαγγελματική συνεργασία, μιλάμε για αποκατάσταση οικογενειακών σχέσεων!

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι της εγγονής της και έγραψε: Η δύναμη της ζωής μου.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: