Μέμος Μπεγνής: «Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 15 χρόνια, 1 πράγμα θεωρώ άρρωστο, μου το έχουν κάνει, και… σουτ»

June 19, 2024

Μέμος Μπεγνής: «Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 15 χρόνια, 1 πράγμα θεωρώ άρρωστο, μου το έχουν κάνει, και… σουτ»


Διαφ.

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνένευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, όπου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αποκάλυψε ότι ξόδεψε όλα του τα χρήματα σε ταξίδια  και προχώρησε σε αποκαλύψεις και για την προσωπική του ζωή.

Δε μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο

«Έχω υπάρξει πάρα πολύ ανασφαλής, είχα και εξωτερικές ανασφάλειες και εσωτερικές. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έχει υπάρξει σχέση μου που έχει προσπαθήσει να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπώ για να με έχει εγκλωβισμένο, έφυγα. Δε μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο.

Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 15 χρόνια. Κάνω μεγάλες σχέσεις, άσχετα με το αν αυτό δεν ακούγεται. Δε θέλω να γνωρίζει κάποιος τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, παρά μόνο οι δικοί μου. Δε μπορώ να συγκατοικήσω με κάποιον, θα τρελαθώ. Αν είσαι με τον άλλο όλη μέρα, τον βαριέσαι, τον απομυθοποιείς.

Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ και δεν έχω ψάξει ούτε κινητά, ούτε ντουλάπια, τίποτα. Το θεωρώ άρρωστο αυτό. Μου το έχουν κάνει, και… σουτ. Είναι τα όριά μου αυτά. Όταν ερωτευτώ πολύ μπορώ να πατήσω τόσο πολύ τον εγωισμό μου, που δεν το πιστεύω, γιατί είμαι πολύ εγωιστής…» ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Με ενοχλεί η αγένεια

Σε άλλο σημείο, ο Μέμος Μπεγνής τόνισε ότι ένα από τα πράγματα που τον ενοχλούν πολύ στις συμπεριφορές των ανθρώπων, είναι η αγένεια.

«Με την αγένεια έχω τεράστιο πρόβλημα. Δε μπορώ να την ανεχτώ» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

«Κόλαφος» ο Μέμος Μπεγνής: «Ο πατέρας μου ήταν το μοντέλο του “Ελληνάρα” που πάντα σιχαινόμουν»

«Κόλαφος» ο Μέμος Μπεγνής: «Ο πατέρας μου ήταν το μοντέλο του “Ελληνάρα” που πάντα σιχαινόμουν»Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Hello»και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα όπου και εξομολογείται πως ο πατέρας του είχε τα χαρακτηριστικά του «Ελληνάρα» που ο ίδιος απεχθάνεται.

«Το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου. Έτσι μεγάλωσε, δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές οικογένειες. Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι αυτό το μοντέλο. Εγώ ωστόσο πάντα έλεγα τη γνώμη μου, πολύ περισσότερο όταν πάτησα στα πόδια μου και ανεξαρτητοποιήθηκα. Και δεν έχω μετανιώσει.

Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας. Η μνησικακία όμως σωματοποιείται και βγαίνει εναντίον μας, μπορεί με ψυχολογικά προβλήματα, με προβλήματα υγείας, με πολλούς τρόπους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη σε κάποιες περιπτώσεις, κάνει καλό πρωτ’ απ’ όλα σε εμάς» δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο Μέμος Μπεγνής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: