Μεγαλώνει παιδί μόνη της, περνάει δύσκολα: «Δε βοηθά κανείς, δεν υπάρχει ούτε επίδομα» λέει η Βαλέρια Κουρουπή

June 20, 2024

Μεγαλώνει παιδί μόνη της, περνάει δύσκολα: «Δε βοηθά κανείς, δεν υπάρχει ούτε επίδομα» λέει η Βαλέρια Κουρουπή


Διαφ.

Η Βαλέρια Κουρούπη συμμετείχε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», όπου και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας γονέας που αναλαμβάνει μόνος του την ανατροφή του παιδιού του.

Εκφράζοντας τις απόψεις της για τις πρακτικές και οικονομικές δυσκολίες που συνοδεύουν αυτήν την εμπειρία, ανέφερε: «Σε αυτή τη χώρα που ζούμε που δεν σε βοηθά κανείς και τίποτα στην κάθε ημέρα με τα παιδιά σου, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις να ακουμπήσεις κάπου και συναισθηματικά ούτε πρακτικά κι οικονομικά αν είσαι μόνη. Είναι ακραίο, δεν υπάρχει ούτε μισό επίδομα κι ούτε πρακτική βοήθεια».

Εν συνεχεία, η Βαλέρια Κουρούπη, τόνισε: «Ή αν ο άλλος πρέπει να εργάζεται -που εργάζεται γιατί ποια έχει την πολυτέλεια να μεγαλώνει παιδιά και να μην εργάζεται όταν είναι και μόνη της μάλιστα- νομίζω ότι είναι πολύ σκληρές οι πρακτικές συνθήκες για μια μαμά ή έναν μπαμπά που μεγαλώνουν μόνοι το παιδί τους», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Βαλέρια Κουρούπη: Ποζάρει με τον νέο της σύντροφο και μπικίνι στα 50 της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Η γνώστη ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πύλο μαζί με τον σύντροφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη.

Βαλέρια Κουρούπη: Χαλάρωση και Όμορφες Στιγμές

Η αγαπημένη ηθοποιός, γνωστή για την ενεργή παρουσία της στα social media, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της projects στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτές τις μέρες, η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικά stories από τις διακοπές της στην Πύλο.

Ευδιάθετοι στην Παραλία

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε, η Βαλέρια και ο Μάριος ποζάρουν ευδιάθετοι και χαλαροί με τα μαγιό τους στην παραλία, δείχνοντας πόσο απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές.

«Καλοκαιρινά τυπάκια ξεκάθαρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Έπειτα απόλαυσαν το φαγητό τους σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Πως Γνωρίστηκαν;

Θυμίζουμε ότι η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλατό και συγκεκριμένα στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε» και συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: