Μπήκε σε έκπτωση και κάνει πάταγο: Το φόρεμα των H&M που έβαλε η Μπέττυ Μαγγίρα και «κάνουν ουρές» να το πάρουν

June 20, 2024

Μπήκε σε έκπτωση και κάνει πάταγο: Το φόρεμα των H&M που έβαλε η Μπέττυ Μαγγίρα και «κάνουν ουρές» να το πάρουν


Διαφ.

Τα φορέματα, συγκεκριμένα, τα οποία έχουν κομψά χαρακτηριστικά και timeless χαρακτήρα είναι κομμάτια “επένδυση” σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς όχι μόνο υπόσχονται μία stylish και επίκαιρη εμφάνιση σε κάθε περίσταση, επίσης προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση όσο τα φοράμε, ενώ η ευκολία που μας χαρίζουν όταν πρέπει να επιλέξουμε το outfit μας είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Υπάρχουν κάποια φορέματα τα οποία ταιριάζουν σε κάθε είδους στιλ αλλά είναι και ικανά να κολακεύσουν κάθε είδους σωματότυπο, όπως το φόρεμα που επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα από την καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα midi στράπλες φόρεμα το οποίο “αγκαλιάζει” τη σιλουέτα. Το φόρεμα διαθέτει ζώνη στη μέση και μεγάλες τσέπες παραπέμποντας σε cargo dress. Το κομψό και ταυτόχρονα ενημερωμένο φόρεμα από την Η&Μ συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα “αποτελείωσε” τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μένουμε χωρίς δουλειά εξαιτίας σας»

Η γνωστή παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας για τα λόγια του Στάθη Σχίζα στο  “I Love Σου Κου”, δεν δίστασε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί on air με τον πρώην παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αναφορά στο Περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στο “beef” που έχει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τονίζοντας τα σημεία τριβής που υπάρχουν μεταξύ τους.

Παράλληλα, σχολίασε τα  υπονοούμενα σχετικά με τα όσα ακούγονται για την εκπομπή της τις τελευταίες ημέρες. Οι φήμες και τα σχόλια που κυκλοφορούν φαίνεται να έχουν επηρεάσει το κλίμα της εκπομπής, και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτά.

«Ξέρετε γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο Στάθης Σχίζας; Γιατί αυτοτρολάρεται, δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, ωραία το πάει. Μέχρι τώρα δεν ήξερε τηλεόραση, αποδεικνύεται ότι μαθαίνει γρήγορα. Τον έμαθε όλη η Ελλάδα ξαφνικά όταν πήγε στο Survivor. Κι αυτό να το διαχειριστείς δεν είναι απλό», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Σας θυμίζω και ο Βασάλος πόσο «έσπασε» και χαλάρωσε όταν ξαναπήγε στο Survivor και στο Asia Express», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Στο Asia Express είδαμε πραγματικά ποιος είναι, ήταν μεγάλη η αποδόμηση και ίσα-ίσα εκεί τον λατρέψαμε τον Βασάλο. Που είχαμε αν μη τι άλλο εγώ μαζί του ένα beef», συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

vasalos-640x426.jpg

«Δεν θυμάσαι που είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με ρώτησε αυτός «αφού είσαι τόσο καλή, γιατί δεν σε βλέπουμε πουθενά;»; Και ήμουν έτοιμη να του πω «γιατί κάτι τέτοιοι σαν εσένα μας παίρνετε τη δουλειά»; Αλλά δεν το είπα, γιατί είμαι κυρία! Καλημέρα, Κωνσταντίνε μου, σε αγαπάμε πάρα πολύ», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

c9fed32a-vasalos-1-Antigrafh.jpg

«Η τηλεόραση, παιδιά, θέλει αλήθεια. Όπως τώρα εσείς ξεκινήσατε το beef και θα τσακώνεστε από δω και πέρα για να βγουν και κάποιες εκπομπές αληθινές που λέγανε ότι τσακωνόμαστε. Γιατί αν ένα πράγμα συμβαίνει σε αυτή την εκπομπή, είναι ότι δεν τσακωνόμαστε. Επειδή εκπομπές λένε ότι τσακωνόμαστε, ας τους βγάλουμε αληθινούς. Να μην πάει τσάμπα το ρεπορτάζ τους», σχολίασε με νόημα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δυστυχώς, είναι αλήθεια: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μπέττυ Μαγγίρα – Ξαφνικοί τίτλοι τέλους, δεν κράτησε πολύ

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, χθες, Σάββατο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αποχαιρετάει τον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε “η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί επίσημα από τον ΑΝΤ1, καθώς πραγματοποιήθηκε ραντεβού το οποίο δεν προχώρησε, διότι το κανάλι επιθυμεί μία infotainment εκπομπή και στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ η παρουσιάστρια δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι αποχωρεί, αλλά η πόρτα του ANT1 δεν κλείνει οριστικά, καθώς εάν προκύψει κάποια εκπομπή που της ταιριάζει, εννοείται πως θα την αναλάβει εκείνη εάν το επιθυμεί”.

Το έμμεσο μήνυμα της Μπέττυς Μαγγίρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της με το τραγούδι «Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε», θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: