Σείστηκε όλο το στάδιο: Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό ολόχρυσο φόρεμα χόρεψε το My Number One 20 χρόνια μετά & αποθεώθηκε

June 21, 2024

Σείστηκε όλο το στάδιο: Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό ολόχρυσο φόρεμα χόρεψε το My Number One 20 χρόνια μετά & αποθεώθηκε


Διαφ.

MAD VMA 2024: Η ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα 20 χρόνια της λαμπρής μουσικής της πορείας, μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και χρυσά βραβεία. Στα φετινά MAD VMA 2024, η Παπαρίζου έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση, φορώντας ένα μίνι φόρεμα άξιο των Όσκαρ.

Αυτή η “custom-made” δημιουργία ήταν διακοσμημένη με 100.000 κρύσταλλα, ένα εντυπωσιακό κρυστάλλινο φόρεμα σε χρυσή απόχρωση, με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες και κρόσσια. Η μοναδική αυτή εμφάνιση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον τίτλο της ως το “χρυσό κορίτσι” της καρδιάς μας.

Δείτε το φόρεμα που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου:

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς στα Mad VMA 2024 ήταν η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή, όπου της απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο από τον Φωκά Ευαγγελινό, υπό την παρουσία του Θέμη Γεωργαντά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπό τους ήχους του θρυλικού “My Number One”, η Έλενα ζήτησε από τον Φωκά και τον Θέμη να χορέψουν μαζί της τη γνωστή χορογραφία του τραγουδιού που έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Eurovision το 2005. Αυτή η στιγμή αναβίωσε την ιστορική νίκη και προκάλεσε έντονη συγκίνηση στο κοινό.

Αξίζει χειροκρότημα: Η Έλενα Παπαρίζου δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι & όλοι υποκλίνονται

Συζήτηση γίνεται αρκετά συχνά , ειδικά τα τελευταία χρόνια για τα κιλά και το σώμα της Έλενας Παπαρίζου. Τα όποια σχόλια γίνονται παραμένουν στα αζήτητα καθώς η ίδια δεν έχει απολύτως κανένα κόμπλεξ και δεν μπαίνει καν στον κόπο να συζητήσει επ’ αυτού. Η τραγουδίστρια γοητεύει το κοινό σε κάθε φάση της ζωής της.

Πλέον και αφού έχει περάσει το κατώφλι των 40 αποτελεί αναμφίβολα μια γυναίκα θελκτική , χυμώδη και  πληθωρική. Το παραπάνω μπορεί εύκολα κάποιος να το διαπιστώσει κάνοντας ένα πέρασμα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό για χάρη φωτογράφησης που πραγματοποίησε. Εντύπωση προκαλεί ότι ανέβασε την φωτογραφία χωρίς καμία επεξεργασία, απλά ποζάροντας χαμογελαστή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: