Ανέδειξε την ομορφιά της: Αγνώριστη μετά το κομμωτήριο η Παναγιώτα Βλαντή, έδειξε αμέσως 10 χρόνια νεότερη

June 21, 2024

Ανέδειξε την ομορφιά της: Αγνώριστη μετά το κομμωτήριο η Παναγιώτα Βλαντή, έδειξε αμέσως 10 χρόνια νεότερη


Διαφ.

Η Παναγιώτα Βλαντή προχώρησε σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία της προσέδωσε μια επιπλέον φρεσκάδα και της ταιριάζει απόλυτα.

Η ηθοποιός, γνωστή για τις σημαντικές της ερμηνείες στο θέατρο, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή της στον «Πλατόνοφ» του Άντον Τσέχωφ υπό τη σκηνοθεσία του κορυφαίου Ρώσου σκηνοθέτη Adolf Shapiro, παρουσίασε το νέο της hair look στους ακόλουθούς της. Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή υιοθέτησε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο fresh look με see-through bangs.

Η ηθοποιός, γνωστή για την αγάπη της στις αλλαγές στην εμφάνισή της και στα μαλλιά της, συχνά πειραματίζεται με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της. Κατά καιρούς την έχουμε δει με καστανά αλλά και κοκκινωπά μαλλιά.

Δείτε την αλλαγή που έκανε η Παναγιώτα Βλαντή:

Τον Ιούνιο φέτος, γιόρτασε τα τρία χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε στενό κύκλο στο νησί της Ύδρας. Ο θρησκευτικός γάμος τους έλαβε χώρα στον ναό του Άγιου Χαράλαμπους, με τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία δια θαλάσσης με καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

“Κάθε φορά με ρωτούσαν αυτό”: Τα “πήρε” η Παναγιώτα Βλαντή με τους δημοσιογράφους, η ερώτηση που την εκνεύριζε

Η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, αναφέρθηκε στην κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν καιρό και στο πόσο την έχουν πληγώσει στο παρελθόν οι ερωτήσεις που έχει δεχτεί «γιατί δεν έκανες παιδιά;».

Η συμβουλή της Παναγιώτας Βλαντή στις νέες κοπέλες

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες ότι πρέπει στην τάδε ηλικία να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδί. Αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι “μην εγκλωβίζεστε σε δυσάρεστες σχέσεις γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί”».

Η Παναγιώτα Βλαντή απελευθερώθηκε όταν έκανε κατάψυξη ωαρίων

Σχετικά με την κατάψυξη ωαρίων, η Παναγιώτα Βλαντή επεσήμανε «απελευθερώθηκα όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι αυτό που λες παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσε. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουν γονείς. Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνεις παιδιά”. Αυτή ήταν η ένσταση μου πάντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το έβρισκα πάρα πολύ σκληρό, σε άντρα δεν κάνουν την ερώτηση. Και οι συγγενείς μας κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και είναι σκληρό. Με είχε πονέσει πάρα πολύ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: