Βγάζει 100€ τη 1 ώρα: “Χρυσές” δουλειές για τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

June 21, 2024

Βγάζει 100€ τη 1 ώρα: “Χρυσές” δουλειές για τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο


Διαφ.

Στροφή…στο χρήμα για τον Παύλο Χαϊκάλη!

Mετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα #metoo, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει παραιτηθεί από το  επάγγελμα που τον έκανε διάσημο και δεν τον βλέπουμε πουθε νά ως ηθοποιό.

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Μάλιστα, προκάλεσει αντιδράσεις με την αστοχία που έκανε, δηλαδή να δηλώσει δημόσια πως σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχου.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αναφέρει: «Η αστρολογία είναι μια εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογία, το να κατανοήσεις το σχέδιο του θεού πάνω στον άνθρωπο. Σε βοηθά να καταλάβεις γιατί έχεις έρθει στη γη».

Υπηρεσίες… υψηλού κόστους

Σύμφωνα με όσα αναφέρει της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο ηθοποιός -και πλέον αστρολόγος- Παύλος Χαϊκάλης, έχοντας πρώτα σπουδάσει αστρολογία στην Ελλάδα σε μια επιθυμία του να αποκτήσει τίτλο σπουδών σχετικά με τις μεταφυσικές του αναζητήσεις,  χρεώνει 120 ευρώ για 1,5 ώρα συνεδρίας. 

Όποτε, εφόσον επιθυμείτε ένα λεπτομερή αστρολογικό σας χάρτη και προβλέψεις για το μέλλον, να είστε έτοιμοι να βάλετε βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη!

Παύλος Χαϊκάλης: «Θα βοηθάω μέσω της αστρολογίας γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν»

Μετά τη δήλωση πως θα σταματήσει την υποκριτική ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Το νέο επαγγελματικό του βήμα αποκάλυψε μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Παύλος Χαϊκάλης.

Συγκεκριμένα, o ηθοποιός και πρώην βουλευτής αποκάλυψε πως σκοπεύει να ασχοληθεί με την αστρολογία και μάλιστα θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα», ανέφερε.

«Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: