Έδειξε για 1η φορά μία και μοναδική φωτο του: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη, μελαχρινός & κούκλος

June 21, 2024

Έδειξε για 1η φορά μία και μοναδική φωτο του: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη, μελαχρινός & κούκλος


Διαφ.

Η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στιγμές απόλαυσης για την δημοσιογράφο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega” απολαμβάνει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές, μακριά από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας, προετοιμάζοντας τον εαυτό της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που πλησιάζει.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ανθή Βούλγαρη στον προσωπικό της λογαριασμό, την είδαμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της Κώστα Κωνσταντινίδη, φορώντας ένα πανέμορφο λευκό μπικίνι και καπέλο.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από το ταιριαστό ζευγάρι

Ανθή Βούλγαρη: Ποζάρει με λευκό μπικίνι στην αγκαλιά του ντράμερ συζύγου της με φόντο τη θάλασσα
Ανθή Βούλγαρη

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, τον Σεπτέμβριο του 2020 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός και συγκεκριμένα ντράμερ του συγκροτήματος Mother Turtle που παίζει progressive rock μουσική.

Ανθή Βούλγαρη
Ανθή Βούλγαρη

Ζει σαν Βασίλισσα η Ανθή Βούλγαρη: Όλοι ζηλεύουν το χλιδάτο και τεραστίων διαστάσεων σπίτι της στο Κορωπί

Η ζωή της Ανθής Βούλγαρη διαπνέεται από γούστο και αισθητική, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. H αγαπημένη δημοσιογράφος, και παρουσιάστρια της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απολαμβάνει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον σύζυγό της, τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ανθή Βούλγαρη: Το Σπίτι στο Κορωπί

Μέσα στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους στο Κορωπί, η Ανθή δημιούργησε έναν καταφύγιο όπου απολαμβάνουν ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Τα φωτεινά στιγμιότυπα που μοιράζεται μαζί μας μέσα από το Instagram αντικατοπτρίζουν την οικειότητα και την ζεστασιά του σπιτιού της. Ειδικότερα, η Ανθή μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο καθιστικό τους, όπου ο μεγάλος γκρι καναπές κεντρίζει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς.

Κοιλιακοί φέτες, κορμί λαμπάδα: Η Ανθή Βούλγαρη το φόρεσε καλύτερα από όλες και παρέδωσε μαθήματα στυλ

Η Ανθή Βούλγαρη έκανε μία κοσμική εμφάνιση, μαζί με τη Ματίνα Παγώνη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την glam chic εμφάνιση με denim που έκανε.

Η Ανθή Βούλγαρη παραδίδει μαθήματα στιλ

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega” πήγε σε νυχτερινό μαγαζί και επέλεξε ένα wide leg ψηλομεσο τζιν παντελόνι, cropped μπούστο καρδιά, μαύρο μπλέιζερ και μαύρα πέδιλα, ενώ στη μέση της φόρεσε μια δερμάτινη ζώνη Gucci.

Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό σε γήινους τόνους, τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και ίσια και επέλεξε ένα ζευγάρι πολύ μεγάλα σκουλαρίκια.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ανθής Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη εμφάνιση

Ανθή Βούλγαρη εμφάνιση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: