Είναι 50 και δεν έχει ίχνος ρυτίδας: Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική & τις έσβησε όλες

June 22, 2024
Στα 50 της χρόνια, η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει ούτε μία ρυτίδα: Αφαιρώντας το μακιγιάζ, διατήρησε τη φυσική της ομορφιά και εξαφάνισε όλες τις ατέλειες.

Είναι 50 και δεν έχει ίχνος ρυτίδας: Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική & τις έσβησε όλες


Διαφ.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναχώρησε για την Τουρκία, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του “Power of Love”, που ξεκινά ξανά στον ΣΚΑΪ, στις 30 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια χαιρέτησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η αγωνία της Κατερίνας Καραβάτου για το “Power of Love”

Όπως υπογράμμισε η πρώην σύζυγος του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αισθάνομαι όλη αυτή την αγωνία και το τρακ της καινούριας αρχής. Με τα casting είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Βλέπω παιδιά της διπλανής πόρτας, άνθρωποι καθημερινοί που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Από αυτά που έχω δει από τα βίντεό τους, θα ήθελα να μου συμβεί αυτό που έγινε και στο My Style Rocks. Να γνωρίσω κι εγώ μαζί με τους τηλεθεατές αυτούς τους ανθρώπους.

Αναχώρησε για Τουρκία η Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα

width=1200

Κατερίνα

width=1200

Είναι 50, δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική & τις έσβησε όλες

Πάσχα στην εξοχή έκανε η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον γιο και την κόρη της, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάτρια του ΣΚΑΪ έκανε πασχαλινή απόδραση με τα παιδιά της, Αρίωνα και Αέλια, όπου και απόλαυσαν τις ομορφιές της εξοχής και τους καταρράκτες.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μη θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό που επέλεξε για το φετινό Πάσχα, ωστόσο δέχτηκε τα σχόλια και τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

Η ενσυναίσθηση της Αέλιας από όταν γεννήθηκε είναι αξιοπρόσεκτη και αξιοπερίεργη. Πράγματα που τους βάζω να κάνουν τους εξηγώ για να ξέρουν ότι είναι δυνατοί, ότι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι και μπορούν να μην έχουν ανάγκη κανέναν. Και εγώ και ο Κρατερός τους λέμε ότι οι γονείς θα είναι εκεί αλλά θέλω τα παιδιά αυτά να είναι από μόνα τους αυτοδύναμα και ανεξάρτητα, είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: