“Βούιξε” η κοσμική Αθήνα: Παραμυθένιος γάμος για Έλληνα εφοπλιστή – Η “άγνωστη” νύφη & οι μοναδικές φώτο

June 22, 2024

“Βούιξε” η κοσμική Αθήνα: Παραμυθένιος γάμος για Έλληνα εφοπλιστή – Η “άγνωστη” νύφη & οι μοναδικές φώτο


Διαφ.

Ο Αντώνης Λαιμός παντρεύτηκε την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, Ρία Γαβαλάκη, υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του, τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα Πένυ Λαιμού.

Παντρεύτηκε ο Αντώνης Λαιμός

Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι φίλοι τους, δε θέλησαν να γίνει γνωστή η ημερομηνία, η ακριβής ώρα και ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου, για να μη τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, το μυστήριο τελέστηκε στις 10 Ιουνίου, ενώ ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

Για τον γάμο έκανε ανάρτηση η αδελφή του γαμπρού, Λουκίας Λαιμού, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι.

Ποια είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε ο Αντώνης Λαιμός

Η Ρία Γαβαλάκη είναι digital creator, ασχολείται και με το μάρκετινγκ και έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Ο Αντώνης Λαιμός με τη σύντροφό του προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν επιδιώκουν οι κοινές τους στιγμές να γίνονται γνωστές πανελληνίως.

Με παρανυφάκια τα παιδιά τους: Παραμυθένιος κρητικό γάμος για τον Παντελή Τουτουντζή & τον γιατρό σύντροφό του

Ο Παντελής Τουτουντζής βρίσκεται σε… τροχιά γάμου, καθώς στο τέλος του καλοκαιριού πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του και πατέρα των παιδιών του στην Νότια Κρήτη.

Ο γνωστός make up artist έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star, αποκαλύπτοντας πως τα δυο του παιδιά πρόκειται να είναι παρανυφάκια στον γάμο των μπαμπάδων τους.

«Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά», αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: