Μπήκε το αυτογκόλ της χρονιάς: O Ακαϊντίν στον αγώνα Πορτογαλία-Τουρκία έκανε το μυθικό και έμεινε στην ιστορία

June 23, 2024

Μπήκε το αυτογκόλ της χρονιάς: O Ακαϊντίν στον αγώνα Πορτογαλία-Τουρκία έκανε το μυθικό και έμεινε στην ιστορία


Διαφ.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν, που είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τη Φενερμπαχτσέ κατά το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για λάθος λόγους στον αγώνα της Τουρκίας με την Πορτογαλία.

Ο Ακαϊντίν, σε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση, έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διευρύνοντας το προβάδισμα των Πορτογάλων σε 2-0.

Νικηφόρα Πρεμιέρα με τη Γεωργία

Στον νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Γεωργία, που έληξε με σκορ 3-1, ο Ακαϊντίν ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Τουρκίας. Εκτός από την γενικότερη καλή του απόδοση, είχε και μια σωτήρια επέμβαση με το κεφάλι όταν το σκορ ήταν ακόμη 2-1.

Σαμέτ Ακαϊντίν: Το Απίστευτο Αυτογκόλ

Ωστόσο, στο σημερινό αγώνα με την Πορτογαλία, ο Ακαϊντίν έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η Πορτογαλία είχε ήδη προηγηθεί από το 21ο λεπτό, ο Ακαϊντίν γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα του, τον Μπαγιντίρ, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο τελευταίος είχε βγει από την εστία του. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απίθανο αυτογκόλ.

Δείτε το Τραγικό Λάθος:

Το αν φώναξε ο Μπαγιντίρ στον Ακαϊντίν για να τον προειδοποιήσει είναι κάτι που μόνο οι δύο τους γνωρίζουν. Και οι δύο έκαναν διάφορες κινήσεις με τα χέρια, δείχνοντας σύγχυση. Αυτό το αυτογκόλ ήταν το 6ο που σημειώθηκε στην τελική φάση, προσθέτοντας ακόμη μια ατυχία στην καριέρα του Ακαϊντίν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: