Με τέτοια σκαφάρα πως να μην τον ερωτευθεί: Λιάγκας και Αντωνά επισημοποίησαν τη σχέση τους με αυτή τη φωτογραφία

June 23, 2024

Με τέτοια σκαφάρα πως να μην τον ερωτευθεί: Λιάγκας και Αντωνά επισημοποίησαν τη σχέση τους με αυτή τη φωτογραφία


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν στον Πόρο από το βράδυ της Παρασκευής, 21 Ιουνίου, για να απολαύσουν ένα χαλαρό τριήμερο με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από την καθημερινότητα και τα βλέμματα των άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στο Πόρο με την Μαρία Αντωνά

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στο ίδιο ξενοδοχείο μέσω των social media, αγνοώντας τυχόν σχόλια και δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν.

Το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, το ζευγάρι φόρεσε τα μαγιό του και πήγε στην παραλία. Στη συνέχεια, απόλαυσαν βόλτες με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στην παραλία, το ζευγάρι φαίνεται να χαλαρώνει στο σκάφος, απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες από το νησί, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Γιώργο Λιάγκα, φροντίζοντας συνεχώς να του βάζει αντηλιακό.

Ακολουθούν Φωτογραφίες

Τρελός και παλαβός ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά: Την πηγαίνει σε πανάκριβα ξενοδοχεία & βγάζει φωτό

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους επίσημα, συνεχίζουν να κάνουν αποδράσεις και κοινές εμφανίσεις μαζί κάτι που φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν. Καθώς και οι δύο δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη στον Πόρο.

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Βρέθηκαν στον Πόρο

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος προχώρησαν σε δύο αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram όπου φαίνεται ότι βρίσκονται με τον Σπύρο Λάζαρη και την Ευαγγελία Αραβανή στον Πόρο.

Με τον Γιώργο Λιάγκα μάλιστα να δημοσιεύει και μια φωτογραφία με τη θέα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει γράφοντας χαρακτηριστικά : «Απλά μαγικά»και έκανε κοινοποίηση και τον Σπύρο Λάζαρη.

Από τη μεριά της, η Μαρία Αντωνά ανέβασε μια φωτογραφία με δύο ποτά και πρόσθεσε στην δημοσίευση και την Ευαγγελία Αραβανή. Και δημοσίευσαν στη συνέχεια και μια selfie τους


Πηγή

Διαβάστε επίσης: