Το πιο όμορφο μωράκι της showbiz: Ο Κώστας Σλούκας έδειξε πρώτη φορά τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

June 23, 2024

Το πιο όμορφο μωράκι της showbiz: Ο Κώστας Σλούκας έδειξε πρώτη φορά τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα


Διαφ.

Πρόσφατα, ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, καλωσορίζοντας ένα υγιέστατο αγοράκι στην οικογένειά τους.

Οικογενειακές Στιγμές για τον Κώστα Σλούκα και τη Μαρία Δαρσινού:

Η ευτυχισμένη μητέρα ενθουσίασε τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου, όπου για πρώτη φορά αποκαλύπτεται το προσωπάκι του μωρού.

Στη γλυκιά αυτή φωτογραφία, το μωράκι είναι ξαπλωμένο πάνω στη φανέλα του πατέρα του, ενώ δίπλα του βρίσκεται μια μπάλα μπάσκετ, συμβολίζοντας τη σχέση του πατέρα του με τον αθλητισμό.

«Ο Σλούκας junior είναι εδώ» έγραψε η σύζυγος του μπασκετμπολίστα και όπως είναι φυσικό οι followers της τη «βομβάρδισαν» με likes και σχόλια.

Δείτε Παρακάτω την Ανάρτηση της:

Κώστας Σλούκας: Η κορούλα του πήρε αγκαλιά το νεογέννητο αδελφάκι της και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του

Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, επέστρεψε στο σπίτι τους από το μαιευτήριο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα με δύο παιδιά. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, καθώς την περίμενε από το νοσοκομείο η κόρη τους, Βαλέρια, η οποία δείχνει μεγάλη χαρά για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Τα δύο αδερφάκια φαίνεται πως τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Μια Τρυφερή Ανάρτηση στο Instagram

Το πρωί του Σαββάτου, 15 Ιουνίου, η Μαρία Δαρσινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η φωτογραφία δείχνει τη μικρή Βαλέρια να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού και να κρατάει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο αδερφό της. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει με το προσωπάκι του μικρού, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η Ιστορία του Ζευγαριού

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Γλυφάδας τον Ιούνιο του 2021, παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων. Λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2021, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, Βαλέρια, η οποία άλλαξε για πάντα τη ζωή τους και έγινε η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους.

Η βάφτιση της Βαλέριας πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στη Γλυφάδα, με λίγους φίλους και συγγενείς παρόντες, ανάμεσά τους και πολλοί συμπαίκτες του Κώστα Σλούκα. Τον Ιανουάριο του 2023, το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο επίσημα μεταξύ τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: