Σάστισε όλη η Μήλος: Η Ελένη Πετρουλάκη έβαλε το μαγιό και απέδειξε πως έχει ακόμα το πιο γυμνασμένο κορμί στην Ελλάδα

June 23, 2024

Σάστισε όλη η Μήλος: Η Ελένη Πετρουλάκη έβαλε το μαγιό και απέδειξε πως έχει ακόμα το πιο γυμνασμένο κορμί στην Ελλάδα


Διαφ.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Ανάμεσά τους ήταν και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία επέλεξε τη Μήλο για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

 Ελένη Πετρουλάκη: Απόδραση στη Μήλο για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η γνωστή γυμνάστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της στις Κυκλάδες. Σε μια από αυτές, ποζάρει δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα μπικίνι με leopard μοτίβο που αναδεικνύει τη γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνδυασμένο με ένα μαύρο κιμονό.

Η Εντυπωσιακή Άννα Μαρία Ίβιτς

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει τέσσερις κόρες με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς: την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα, και την 11χρονη Ηλιάνα. Η μεγαλύτερη κόρη, Άννα Μαρία Ίβιτς, έχει κληρονομήσει την ομορφιά και την αγάπη για τη γυμναστική από τη μητέρα της.

Η Άννα Μαρία ασχολείται με τον στίβο και έχει ήδη διακριθεί σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, δείχνοντας το καλλίγραμμο και αθλητικό σώμα της. Στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της, αποκαλύπτοντας τη γυμνασμένη της σιλουέτα.

Μαθεύτηκε ποια ήταν, κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας: Στο γάμο του Καραφώτη όλοι κοιτούσαν την καλλονή με το πράσινο φόρεμα

Στην τελετή του γάμου του Κώστα Καραφώτη, η Άννα Μαρία Ίβιτς και η μητέρα της Ελένη Πετρουλάκη, κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Και οι δύο επέλεξαν φορέματα σε έντονα μονόχρωμα σχέδια, που ξεχώρισαν για την κομψότητα και τη διαχρονικότητά τους.

Άννα Μαρία Ίβιτς: Κομψότητα και Γοητεία  

Η Άννα Μαρία επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα με διακριτικά cut outs στην περιοχή της μέσης, προσθέτοντας μια νότα σύγχρονης γοητείας στο σύνολό της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πέδιλα υψηλής αισθητικής και μια εκλεπτυσμένη τσάντα Chanel, συνδυάζοντας τη λάμψη με την πολυτέλεια.

Ελένη Πετρουλάκη: Ντυμένη σε Φούξια Αποχρώσεις 

Από την άλλη, η Ελένη Πετρουλάκη έλαμψε σε ένα φούξια ντραπέ φόρεμα που ανέδειξε το δυναμικό της χαρακτήρα. Το φόρεμα, με την έντονη απόχρωση και την ροή του υφάσματος, συμπληρώθηκε άψογα με αξεσουάρ στον ίδιο τόνο, δημιουργώντας ένα ομοιογενές και μοδάτο look.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: