«Κλαίει» σε μία γωνίτσα ο πρώην: Ένα μαγαζί στα πόδια της Μελίνας Νικολαΐδη, χώρισε, ντύθηκε έτσι κι έκανε χαμό

June 23, 2024

«Κλαίει» σε μία γωνίτσα ο πρώην: Ένα μαγαζί στα πόδια της Μελίνας Νικολαΐδη, χώρισε, ντύθηκε έτσι κι έκανε χαμό


Διαφ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στην Ελλάδα, για τις καλοκαιρινές της διακοπές και διασκεδάζει με τις φίλες της, μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ειδικότερα, μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, πριν από περίπου έναν μήνα, μετά από δύο χρόνια, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η Μελίνα Νικολαΐδη διασκεδάζει με τις φίλες της

Έτσι, χθες, Σάββατο, το βράδυ, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη διασκέδασε με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Χριστίνα Μήλιου.

Για τη συγκεκριμένη έξοδο, φόρεσε ένα strapless mini φόρεμα, στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου, που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η βραδινή έξοδος της Μελίνας Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη βραδινή έξοδος

«Δεν είχε καταλάβει τίποτα»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό ήθελε η Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους έλαβε χώρα περίπου πριν από έναν μήνα, όπως αποκαλύφθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Happy Day» της Πέμπτης.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ανέφερε πως δεν είχε αντιληφθεί κάποια αλλαγή στη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο, μετά από τις φήμες, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τη Μελίνα και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους. «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα» εξήγησε η ίδια.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο, όπου τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει υποκριτική. Παρά τις σπουδές της, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ηχηρή απουσία του Πολυχρονιάδη:

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα χωρίς τον 36χρονο γυμναστή, γεγονός που προκάλεσε φήμες για τον χωρισμό τους. Στις 18 Ιουνίου, η Μελίνα παρευρέθηκε στα MAD VMA 2024 συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή. Επιπλέον, λίγες ημέρες πριν, παρακολούθησε τη συναυλία των Coldplay μαζί με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τη σύντροφό του. Επίσης, απόλαυσε βραδινή έξοδο με τις φίλες της στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: