Θύμα θαυμάστριας του ο Γιάννης Σπαλιάρας: “Με ακολουθούσε παντού, φώναζε , ήρθε μέχρι και στο ξενοδοχείο που μένω”

June 24, 2024

Θύμα θαυμάστριας του ο Γιάννης Σπαλιάρας: “Με ακολουθούσε παντού, φώναζε , ήρθε μέχρι και στο ξενοδοχείο που μένω”


Διαφ.

Για την προσωπική του ζωή, μίλησε πρόσφατα ο Γιάννης Σπαλιάρας διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί.

Ακούστηκε πρόσφατα ότι αρραβωνιάστηκες, ισχύει κάτι τέτοιο;

Όχι, όχι δεν ισχύει ότι αρραβωνιάστηκα. Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Απολαμβάνουμε τη σχέση μας και περνάμε όμορφα. Στην Ελλάδα όταν βλέπουν ένα ζευγάρι μαζί, το ρωτάνε όλοι πότε θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά.

Ωστόσο εσύ στο παρελθόν έχεις δηλώσει ότι θα ήθελες να κάνεις οικογένεια…

Ναι, δεν είμαι εναντίον απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Αφήνω τη ζωή να κυλάει όμορφα και όπως έρθουν τα πράγματα.

Το φλερτ από τα σόσιαλ μίντια πώς το διαχειρίζεσαι;

Δεν δίνω σημασία μπορώ να σου πω. Είναι ευχάριστο, αλλά κρύβει και κινδύνους. Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ και γενικά πρέπει να προσέχουμε αρκετά τα σόσιαλ μίντια. Υπάρχουν και παγίδες δηλαδή.

Σου έχει συμβεί μέχρι σήμερα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που σ’ έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Ναι φυσικά. Έχει χρειαστεί να καλέσω και την αστυνομία. Ήταν μία θαυμάστρια που με ακολουθούσε παντού. Ερχόταν στο ξενοδοχείο που έμενα και φώναζε ότι ήθελε να με δει. Μετά με παρακολουθούσε συνέχεια με το αυτοκίνητο. Είχε πάθει εμμονή μαζί μου και εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Δεν έκανα κάποια μήνυση, αν και θα μπορούσα, αλλά το απέφυγα. Τελικά ευτυχώς στο τέλος βαρέθηκε και με άφησε στην ηρεμία μου.

«Ζαλίζει» το νούμερο: Τόσα λεφτά πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας για 1 και μόνο διαφήμιση γυαλιών ηλίου

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλά για αστρονομικά ποσά και για το Survivor All Star.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το «όχι» στο Survivor All Star αλλά και το αστρονομικό ποσό που έλαβε για μία διαφημιστική καμπάνια.

Δεν λες εύκολα όχι σε 5.000 ευρώ την εβδομάδα

Αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε: «Δεν λες εύκολα όχι σε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, που είναι λεφτά, τα οποία ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις αλλού, ούτε καν τα μισά. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, το αντίθετο. Παλεύω, όπως όλοι μας. Από όλα τα Survivor που έχουν γίνει, ακόμη και στα τουρκικά, όπως μου έχει πει ο μισθοφόρος, είμαι ο μόνος που πήρε μία θέση στην πρώτη 5άδα χωρίς να είμαι αγωνιστικά στους καλύτερους. Πράγμα που δείχνει ότι έφτασα μέχρι την 5η θέση καθαρά χάρη στον χαρακτήρα μου. Οπότε τώρα τι να ξαναπήγαινα, αφού ξέρω πως δύσκολα θα στόχευα στην πρώτη θέση».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι: «Πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου που θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό, αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη διαχείριση των χρημάτων και είμαι λίγο σπάταλος» και κατέληξε: «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου στη Σαρδηνία. Αλλά είναι δουλειές που συμβαίνουν 2-3 φορές στην καριέρα σου, τουλάχιστον στη δική μου. Δεν είναι η καθημερινότητα του μόντελινγκ αυτή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: