Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη & η μεγάλη της αγάπη, Γιώργος Ηλιάδης

June 24, 2024

Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη & η μεγάλη της αγάπη, Γιώργος Ηλιάδης


Διαφ.

Έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Η δυσάρεστη είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ήταν γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη και έχει έναν επιπλέον λόγο να λυπάται γι΄αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Ηλιάδης, ήταν επιχειρηματίας και δημοσιογράφος και υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και έπειτα ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο κος. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Διέρρευσε 30 χρόνια μετά: Η μοναδική φώτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με αγορέ μαλλιά, αγκαλιά με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Τρύφωνας Σαμαράς ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό το μακρινό 1994 και η φωτογραφία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το αγορέ μαλλί της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ειδικότερα, η εθνική σταρ ποζάρει με αγορέ ξανθό μαλλί και δίπλα της βρίσκεται ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε το κούρεμα της, για χάρη της φωτογράφησης στο περιοδικό ”ΓΥΝΑΙΚΑ”, τον χειμώνα του 1994.

Την εν λόγω εποχή η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Ωραία μου κυρία”, τη σεζόν 1993 – 94 και έγινε ξανά Ελίζα, 35 χρόνια μετά την πρώτη της επιτυχία.

Επρόκειτο για το προτελευταίο έργο που ανέβασε η ηθοποιός στο θέατρο Αλίκη, πριν την “Μελωδία της Ευτυχίας”, όπου αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην καριέρα της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη 30 χρόνια πριν

Ο Τσαλταμπάσης αποκαλύπτει: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ζητούσε να κάνω 1 πράγμα»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε στην εκπομπή I Love Σου Κου και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν ήταν ακόμα παιδί.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ξεκίνησε το θέατρο σε ηλικία 9 ετών

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός “πήγαινα από πολύ μικρός στο θέατρο μαζί με τους γονείς μου. Μαγευόμουν χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Στα 9 μου έτη έπαιξα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση κι ένιωσα απελευθέρωση. Ήμουν τόσο ντροπαλό παιδί και πάνω στη σκηνή ένιωθα ακριβώς το αντίθετο. Ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές του σκηνοθέτη και ένιωσα τόσο ωραία και από τότε έλεγα πάντα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Από το Κρατικό Θέατρο προσέγγισαν τους γονείς μου για μία πιο μόνιμη συνεργασία, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν, λέγοντας πως θα αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω όταν κλείσω τα 18. Και καλύτερα να σας πω την αλήθεια, γιατί ένα παιδί 9 ετών δεν μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα. Πάντως όλες οι εμπειρίες που είχα στο μεσοδιάστημα μέχρι να γίνω ηθοποιός, έχουν επηρεάσει πολύ τον τρόπο με τον οποίο παίζω σήμερα”.

Η συνεργασία του Θανάση Τσαλταμπάση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης επεσήμανε “θέλω να πιστεύω πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάτι είδε σε εμένα γι’ αυτό και με επέλεξε, στεναχωρήθηκα όμως γιατί τότε ήθελε να κόψω το μαλλί μου και το σκεφτόμουν μήπως δεν πήγαινα, γιατί εγώ δεν ήθελα. Εγώ τότε δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι έπαιζε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη“.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: