Ήταν όλοι στον γάμο της χρονιάς: Σπύρος Στεφανουδάκης & Γιάννης Τράκας παντρεύτηκαν – Το βίντεο από το αξέχαστο πάρτι

June 24, 2024

Ήταν όλοι στον γάμο της χρονιάς: Σπύρος Στεφανουδάκης & Γιάννης Τράκας παντρεύτηκαν – Το βίντεο από το αξέχαστο πάρτι


Διαφ.

Στιγμές ευτυχίας για τον σχεδιαστή Σπύρο Στεφανουδάκη και τον σύντροφο του Γιάννη Τράκα.

Ο γνωστός σχεδιαστής Σπύρος Στεφανουδάκης παντρεύτηκε τον σύντροφό του, στιλίστα Γιάννη Τράκα με πολιτικό γάμο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου ήταν μάρτυρες στον γάμο, καθώς διατηρούν στενή σχέση με το ζευγάρι.

Η τελετή ανταλλαγής όρκων αιώνιας αγάπης συμπεριλάμβανε τα έθιμα ενός κανονικού μυστηρίου, όπως την αλλαγή του βέρας.

Για να γιορτάσει την ένωση του, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για φίλους τους σε γνωστό κτήμα στο Μαρκόπουλο

Η παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, παρότι σπάνια παραβρίσκεται σε κοσμικές εξόδους, παραστάθηκε στη ρομαντική τελετή ένωσης και στην ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης ανάμεσα στον Σπύρο Στεφανουδάκη και τον Γιάννη Τράκα το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Τράκας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Γιώργο Καπουτζίδη με μια αφιέρωση στο Instagram, δείχνοντας την εκτίμησή του με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Όταν κάποιος έχει δίπλα του ανθρώπους σαν κι εσένα δεν φοβάται τίποτα! Σε αγαπάμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρευρέθηκε και στο πάρτυ που ακολούθησε με το να διασκεδάζει στο PhotoBooth και στην περιστρεφόμενη πλατφόρμα των 360 μοιρών στο πάρτι.

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

Σε κοινή δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Σπύρος Στεφανουδάκης και ο Γιάννης Τράκας δήλωσαν:

«Ενώσαμε τις ζωές μας και επίσημα πια. Ήταν ένα βήμα που θέλαμε να κάνουμε μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Σε αυτό το βήμα ήταν κοντά μας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου που στην ουσία έγιναν μάρτυρες στον γάμο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε και στον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλήσει για εμάς και για τις ζωές μας και να κατευθύνει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την τελετή μας. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιάς ολοκλήρωσης και αρμονίας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήταν κοντά μας με την παρουσία τους (και μέσα από τα social media) και για τις τόσο όμορφες ευχές που μας έδωσαν. Το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η αληθινή αγάπη και όταν τη μοιράζεσαι, αυτό γίνεται ακόμα πιο όμορφο. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Ελπίζουμε το βήμα μας αυτό να δώσει το παράδειγμα στο ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζει να έχουν μία ίση ευκαιρία στα θέλω τους και στα αληθινά συναισθήματα που μπορεί να νιώθουν. Τα νέα παιδιά να μη φοβούνται να μιλήσουν στις οικογένειές τους και να είναι ο εαυτός τους. Η αλήθεια τους, είναι το μεγαλύτερό τους όπλο για να πάνε μπροστά».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού

Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο ο Σπύρος Στεφανουδάκης με τον σύντροφό του, Γιάννη Τράκα

Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παντρεύτηκε σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Δίπλα σε ελάχιστους και αγαπημένους φίλους, ο γνωστός σχεδιαστής παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του, Γιάννη Τράκα γνωστοποιώντας την είδηση με αναρτήσεις στα social media.

«Happy Lovely and beautiful wedding day», έγραψε νωρίς το μεσημέρι στο instagram ο Σπύρος Στεφανουδάκης, ενώ ακολούθησαν οι αναρτήσεις από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Το παρών στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου οι οποίοι διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με τον σχεδιαστή και τον στιλίστα σύντροφό του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: