Ιδιωτικά σκάφη & vip ξενοδοχείο: Τούνη και Αλεξάνδρου έδειξαν το πρόσωπο του γιού τους σε διακοπές που θα ζήλευαν και Άραβες

June 24, 2024

Ιδιωτικά σκάφη & vip ξενοδοχείο: Τούνη και Αλεξάνδρου έδειξαν το πρόσωπο του γιού τους σε διακοπές που θα ζήλευαν και Άραβες


Διαφ.

Στη Σαντορίνη ταξίδεψαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με άλλους φίλους τους και μαζί απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στις παραλίες του νησιού, κάνοντας βόλτες με ιστιοπλοϊκό.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκαν πολλά βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί και όπως θα δεις, το ζευγάρι έμενε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα την πανέμορφη Σαντορίνη.

Ο γιος τους, Πάρης για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση μέσα από τις αναρτήσεις τους, αφού ο μικρός έχει ξεκινήσει να περπατάει και θέλει να εξερευνήσει κάθε μέρος που επισκέπτονται.

«Έτριξαν» τα σοκάκια της Μυκόνου: Η Ιωάννα Τούνη βγήκε έξω ντυμένη έτσι και την πέρασαν για σταρ του Χόλιγουντ

Η Ιωάννα Τούνη είναι γνωστή για τις συχνές επισκέψεις της στη Μύκονο, όπου ο φακός συχνά την απαθανατίζει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ή απλώς να απολαμβάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Η Ιωάννα Τούνη Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μύκονο

Πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα εντοπίστηκε σε σοκάκι της Μυκόνου μαζί με μια φίλη της. Για την βραδινή της έξοδο, επέλεξε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό μαύρο σετ. Το ντύσιμο της περιλάμβανε ένα κροπ τοπ με ανοιχτή πλάτη και μια χαμηλόμεση μάξι φούστα με πλαϊνά ανοίγματα και κορδόνια.

Στιγμές από τις Διακοπές

Μερικές μέρες νωρίτερα, η γνωστή instagrammer είχε μοιραστεί βίντεο στο προφίλ της από άλλη έξοδο, φορώντας επίσης ένα αποκαλυπτικό σύνολο. Ένας από την παρέα της κατέγραψε την Ιωάννα Τούνη να χορεύει μέσα στο ροζ σύνολο που είχε επιλέξει, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε αρχικά ως story από κάποιον φίλο της και η Ιωάννα Τούνη το αναδημοσίευσε, χαρίζοντας στους ακολούθους της μια γεύση από την καλοκαιρινή της διάθεση και τις μοναδικές στιγμές που περνά στη Μύκονο.

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις κομψές και τολμηρές εμφανίσεις της, κάνοντας κάθε της βόλτα και νυχτερινή έξοδο στο νησί, ένα θέμα συζήτησης και θαυμασμού.

Δείτε Παρακάτω το Βίντεο:

«Είμαι εύπορη με mentality φτωχής»: Κι όμως, η Ιωάννα Τούνη φοράει τρύπιες κάλτσες και τις μπαλώνει όπως οι “κοινοί Θνητοί”

Η Ιωάννα Τούνη είναι γνωστή για τη διαρκή της παρουσία στα social media, όπου μοιράζεται σχεδόν τα πάντα από την καθημερινότητά της. Με την αυθεντικότητα και την ειλικρίνειά της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των ακολούθων της, οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Με τρύπιες κάλτσες στο Instagram

Σε ένα πρόσφατο Instastory, η Ιωάννα μας έδειξε κάτι που κανείς δεν περίμενε, την ίδια να φοράει τρύπιες κάλτσες!

Στο βίντεο, βλέπουμε τον γιο της, τον μικρό Πάρη, να παίζει χαρούμενος στα πόδια της. Ενώ εξερευνά, ανακαλύπτει μια μικρή τρύπα στη κάλτσα της μητέρας του, κάτι που σίγουρα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν.

«Μεγάλωσα αρκετά δύσκολα και όσο και να δουλέψω, όσα και να βγάλω, το μυαλό μου μένει εκεί. Εύπορη με mentality φτωχής. Δεν πετάω την κάλτσα με την τρυπούλα και σκέφτομαι να την μπαλώσω κιόλας ενώ είχα πάρει 6,90 τα 3 ζευγάρια κάλτσες», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: