Τυχερός ο Χαραλαμπόπουλος: Η Λίνα Πρίντζου ποζάρει με μπικίνι και κάνει πολλά… σαγόνια να πέσουν

June 24, 2024

Τυχερός ο Χαραλαμπόπουλος: Η Λίνα Πρίντζου ποζάρει με μπικίνι και κάνει πολλά… σαγόνια να πέσουν


Διαφ.

Η Λίνα Πρίντζου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες στο Instagram από την πρόσφατη βουτιά της στη θάλασσα, σε παραλία της Σχοινούσας.

Η Λίνα Πρίντζου συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες να έχουν πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Τα υπέροχα τοπία αλλά και οι φωτογραφίες με την ίδια σε παραλίες με καταγάλανα νερά ενθουσιάζουν τους followers της και αυτό φαίνεται από τα αμέτρητα likes και τα σχόλια που της αφήνουν.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με μπικίνι σε παραλία της Σχοινούσας και έφερε το καλοκαίρι στα social media.

Για το μπάνιο της επέλεξε ένα μπικίνι με print με διάφορα χρώματα, ενώ στα πλάνα φαίνεται να πηγαίνει προς τη θάλασσα για τη βουτιά της αλλά και να βγαίνει από αυτήν.

Φυσικά εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το καλλίγραμμο σώμα της.

«Έσκασαν» τα ευχάριστα για Βασίλη Χαραλαμπόπουλο-Λίνα Πρίντζου: «Βροχή» οι ευχές για το ζευγάρι 10 χρόνια μετά

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει επέτειο γάμου με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου και δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram, θέλοντας να της ευχηθεί δημόσια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός εξέπληξε την ελληνική showbiz και παντρεύτηκε τη Λίνα Πρίντζου, με μόλις 25 καλεσμένους, στη Βενετία.

Όπως είχε υπογραμμίζει η Λίνα Πρίντζου, στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, για τον γάμο τους στη Βενετία «τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό, αλλά από μια απόγνωση. Όταν έγινε η πρόταση, του είπα ότι εγώ θέλω να παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες να βαράνε κλαρίνα. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι, πήγαμε στη Βενετία. Αυτός ήταν ο λόγος της Βενετίας. Έγινε εξαιτίας της απελπισίας του Βασίλη».

Επέτειο γάμου έχει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανάρτησε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με τη λεζάντα «10 χρόνια! #αγάπηκαιγάμος #επέτειος #Βενετία», ενώ τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Το βίντεο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πέρασε και φέτος το Πάσχα στο σπίτι του, στις Μηλιές, στο Πήλιο, με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου και παρέα με πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

Στην παρέα βρέθηκαν η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Μπέζος.

Ειδικότερα, η παρέα δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Όπως υπογράμμισε η Σμαράγδα Καρύδη στη λεζάντα της «Πάσχα γιορτή της αγάπης. Η καλύτερη ευκαιρία να συναντήσεις τόσους φίλους στην ωραιότερη αυλή του Πηλίου. Στου Βασίλη και στης Λίνας ❤️????

Χρόνια Πολλά!».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άνοιξε το σπίτι του στο Πήλιο για τους φίλους του

Πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν ότι είναι μία υπέροχη παρέα, μέσα στο καταπράσινο δάσος και τις πέτρινες αυλές.

Ανάμεσα στα τραγούδια που χόρεψαν ήταν και το Zari, με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι, την Ελλάδα, στη φετινή Eurovision.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρέα περνάει τις ημέρες του Πάσχα στο βουνό των Κενταύρων, αφού κάθε χρόνο, προστίθενται νέα μέλη στην παρέα τους.

Ωστόσο, το φετινό Πάσχα απουσίαζε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι επέλεξαν τη Μύκονο.

Γλέντι στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Πήλιο

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: