«Είναι εξωφρενικά άδικο να το κάνουν αυτό στο παιδί μου»: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά για τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά

June 25, 2024

«Είναι εξωφρενικά άδικο να το κάνουν αυτό στο παιδί μου»: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά για τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά


Διαφ.

H Kαίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο της, Δημήτρη, για τα 27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά, τον χρόνο που περνά και άλλα.

Οι συμβουλές της Καίτης Γαρμπή στον γιο της, Δημήτρη

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είναι καταπληκτικά να συνεργάζομαι με τον Δημήτρη. Δεν έχω καλύτερο και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που δεν θα είναι μαζί μου, γιατί μη νομίζετε δεν πολυθέλει. θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Σκέφτομαι τη στιγμή και μελαγχολώ. Είναι πάρα πολλές ου συμβουλές που έχει πάρει κι οι περισσότερες είναι από τον πατέρα του, οπότε αυτό που του λέει ο Διονύσης είναι ότι ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια. Τουλάχιστον προσπαθεί. Εγώ από την άλλη είμαι πιο ελαστική, τον βλέπω, τον καμαρώνω, το ζω κάθε βράδυ και βλέπω και την προσπάθειά του και το πόσο καλός γίνεται φορά με τη φορά».

Η Kαίτη Γαρμπή είναι  αυστηρή κριτής με τον γιο της

Και συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή «αν δεν ήταν καλός, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα του το λέγαμε, γιατί είμαστε οικογένεια καλλιτεχνών και πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα με το ίδιο μας το παιδί, γιατί βγαίνει έξω στον κόσμο κι ο κόσμος δεν χαρίζεται. Ο Δημήτρης πέρασε από τις συμπληγάδες που ονομάζεται Διονύσης κι αν ο Διονύσης είπε ότι όλα είναι οκ, θα είναι. Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν ένα παιδί 24 χρονών με εμάς, που ο καθένας μας έχει μία καριέρα πάνω από 30 χρόνια κι εκείνος δεν είναι 30 καν. Θα πρέπει να συγκρίνουμε τον Διονύση και την Καίτη στην τότε εποχή κι είναι ο Δημήτρης καλύτερος σε σχέση με το πως ήμουν εγώ τότε».

Τις «έσβησε» όλες στα 62 της: Η Καίτη Γαρμπή λέει «όχι» σε ρετούς και φίλτρα και ποζάρει άβαφη και φυσική

Η Καίτη Γαρμπή καλημέρισε τους ακόλουθούς της στο Instagram με μία φωτογραφία της όπου εμφανίζεται φυσική και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν εκφράζοντας και στα σχόλια τους  την άποψη ότι δεν υπάρχει καλύτερη από αυτήν.

Η Καίτη Γαρμπή λέει «όχι» σε ρετούς και φίλτρα

Η Καίτη Γαρμπή όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει μια μεγάλη πορεία στον χώρο του τραγουδιού και έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό που την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Ταυτόχρονα, είναι ενεργή στα social media, μοιράζοντας συχνά στιγμές από την ζωή της και τις απόψεις της για θέματα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που ήταν εντελώς φυσική, χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Το κοινό της ενθουσιάστηκε και τα σχόλια ήταν πολύ θετικά, αφού είπαν πως η τραγουδίστρια είναι ακόμα πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ. Και σε συνδυασμό με το χρώμα αυτό των ματιών της δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να ξεχωρίσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: