Έγινε ράκος, κατέρρευσε με αναφηλητά μπροστά στις κάμερες: «Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα»

June 25, 2024

Έγινε ράκος, κατέρρευσε με αναφηλητά μπροστά στις κάμερες: «Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα»


Διαφ.

Μετά την αποκάλυψη της οικονομικής του καταστροφής ο Γιώργος Λαμπάτος βρέθηκε στο προσκήνιο. Κανένας δεν γνώριζε την πραγματική οικονομική του κατάσταση και πως έφτασε να επιβιώνει μαζεύοντας αποτσίγαρα από το δρόμο και μένοντας σε ένα υπόγειο 15τ.μ.

Μετά την αποκάλυψη της κατάστασης πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον Γιώργο Λαμπάτο είτε προσφέροντας του στέγη, είτε δουλειά. Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σουσού” μίλησε ο ηθοποιός και λύγισε όταν αναφέρθηκε στη βοήθεια που του δόθηκε.

Συγκινημένος για το νέο ξεκίνημα

«Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες. Έχω εντυπωσιαστεί γιατί είδα πως μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα και ότι χρειάζομαι. Αλλά τώρα, το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει και για δουλειά. Με έχουν πάρει κάποιοι επιχειρηματίες τηλέφωνο και δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινίες. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου» είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, γιατί είναι ταπεινοί άνθρωποι και δεν το έκαναν για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του» ανέφερε στη συνέχεια.

Για την δικαστική διαμάχη την οποία έχει με τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Μόνο κάποια ελάχιστα χρήματα από τον Διόνυσο, κάθε χρόνο. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και να είμαι ελεύθερος από όλα αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα δημόσια που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ. Είναι τρία χρόνια που δεσμεύονται αυτά τα χρήματα»

ΒΙΝΤΕΟ DAILYMOTION 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: