«Σας λυπάται η ψυχή μου»: Σάστισαν οι δημοσιογράφοι με όσα τους είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, έξω από το σπίτι της

June 25, 2024

«Σας λυπάται η ψυχή μου»: Σάστισαν οι δημοσιογράφοι με όσα τους είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, έξω από το σπίτι της


Διαφ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε την κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ “Fay’s Time” και παρόλο που σταμάτησε, δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τέλος της εκπομπής “I Love ΣουΚου”.

Μπορεί η εκπομπή του ΑΝΤ1 “I Love ΣουΚου” να ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν, αλλά η παρουσιάστρια κρατά σιγή ιχθύος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα τηρεί σιγή ιχθύος

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «παιδιά γεια σας. Λοιπόν… Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση, καταλαβαίνετε το γιατί, φαντάζομαι. Αντιλαμβάνεστε τον λόγο, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Απλά επειδή σας βλέπω να ξεροσταλιάζετε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα στη ζέστη και σας λυπάται η ψυχή μας, ήθελα να σας πω ένα γεια και ένα ευχαριστώ που μας στηρίζετε, δεν ξέρω αν όλες αλλά κάποιες μας στηρίζετε πολύ και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Το εκτιμούμε και το σεβόμαστε».

Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

Δυστυχώς, είναι αλήθεια: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μπέττυ Μαγγίρα – Ξαφνικοί τίτλοι τέλους, δεν κράτησε πολύ

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, χθες, Σάββατο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αποχαιρετάει τον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα

Το έμμεσο μήνυμα της Μπέττυς Μαγγίρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της με το τραγούδι «Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε», θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: