Κούκλα νύφη, λαμπεροί καλεσμένοι: Ο γάμος της χρονιάς για την 32χρονη καλλονή & τον διάσημο ποδοσφαιριστή

June 25, 2024

Κούκλα νύφη, λαμπεροί καλεσμένοι: Ο γάμος της χρονιάς για την 32χρονη καλλονή & τον διάσημο ποδοσφαιριστή


Διαφ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, Λορίς Κάριους, ανήμερα των 31ων γενεθλίων του, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ντιλέτα Λεότα, Ιταλίδα παρουσιάστρια, σε μια εντυπωσιακή τελετή, σε πεντάστερο resort στο νησί Βουλκάνο της Σικελίας.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της, η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους του “All of me” του John Legend, ενώ στο πέπλο του νυφικού της υπήρχε η φράση «Το μόνο που ήθελα πάντα».

“Σκόραρε” ο 31χρονος τερματοφύλακας

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας αγκαλιά την κόρη τους Άρια (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023) και μπροστά σε 160 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Ελισαμπέτα Κανάλις, Μισέλ Χουνζίκερ, η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, η τραγουδίστρια Έλοντι).

Ο 31χρονος τερματοφύλακας και η παρουσιάστρια έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2022 και αρραβωνιάστηκαν λίγους μήνες αργότερα.

Η σχέση τους έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς αυτός αγωνίζεται στη βόρεια Αγγλία (Νιούκαστλ) κι αυτή δουλεύει στη βόρεια Ιταλία (Μιλάνο), αν και αυτό το εμπόδιο φαίνεται ότι σύντομα θα ξεπεραστεί, καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει και ήδη η η Μόντσα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

31χρονος τερματοφύλακας παντρεύτηκε

31χρονος τερματοφύλακας παντρεύτηκε

“Βούιξε” η κοσμική Αθήνα: Παραμυθένιος γάμος για Έλληνα εφοπλιστή – Η “άγνωστη” νύφη & οι μοναδικές φώτο

Ο Αντώνης Λαιμός παντρεύτηκε την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, Ρία Γαβαλάκη, υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του, τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα Πένυ Λαιμού.

Παντρεύτηκε ο Αντώνης Λαιμός

Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι φίλοι τους, δε θέλησαν να γίνει γνωστή η ημερομηνία, η ακριβής ώρα και ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου, για να μη τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, το μυστήριο τελέστηκε στις 10 Ιουνίου, ενώ ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

Για τον γάμο έκανε ανάρτηση η αδελφή του γαμπρού, Λουκίας Λαιμού, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι.

Ποια είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε ο Αντώνης Λαιμός

Η Ρία Γαβαλάκη είναι digital creator, ασχολείται και με το μάρκετινγκ και έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Ο Αντώνης Λαιμός με τη σύντροφό του προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν επιδιώκουν οι κοινές τους στιγμές να γίνονται γνωστές πανελληνίως.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: