Πολύ Κρίμα: “Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιό τους” – Η Ναταλία Γερμανού έκανε την αποκάλυψη

June 25, 2024

Πολύ Κρίμα: “Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιό τους” – Η Ναταλία Γερμανού έκανε την αποκάλυψη


Διαφ.

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον αέρα που θα συζητηθεί.

Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε αναφορά στην σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck η οποία έχει περάσει από μύρια κύματα και υπάρχει έντονη φημολογία για κρίση στην σχέση τους. Και αποκάλυψε πως δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά : «Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του με την Jennifer Lopez. Η ιστορία αυτών των δυο ανθρώπων είναι πως χιουμοριστικά τώρα εκείνος περιγράφει το πως τον σταματάνε και του λένε «μ’ άρεσε πολύ η ταινία σου» αλλά μόλις δουν την Jennifer αρχίζουν να ουρλιάζουν το όνομα της «διάσημης, σούπερ σταρ» γυναίκας του».

 «Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη ως ηθοποιός»

«Αυτό το περιέγραψε μεν χιουμοριστικά, κρύβει όμως και μια ψιλοπίκρα. Γιατί τώρα μεταξύ μας, παιδιά, μόνοι μας είμαστε, εσείς και εμείς. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη»

«Μισό λεπτό! Ως ηθοποιός! Ως τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι φανταστική. Ως ηθοποιός όμως δεν παίζει η Jennifer Lopez. Πρόσφατα είδα το Atlas, αυτό το επιστημονικής φαντασίας, πέρασα πάρα πολύ ωραία λόγω της ταινίας που είναι τίγκα στα εφέ αλλά τώρα, εντάξει, το παίξιμο. Από την άλλη όμως ο Affleck είναι και σκηνοθέτης πολύ καλός και είναι και καλός ηθοποιός».

Το σχόλιο της Ν. Γερμανού για Μπεν Άφλεκ και Τζ. Λόπεζ

Τόσο χρονών είναι τελικά: Ακομπλεξάριστη Ναταλία Γερμανού, οι συνεργάτες έκρυψαν την ηλικία της & την αποκάλυψε η ίδια

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για την Ναταλία Γερμανού καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» δέχθηκε και μια υπέροχη έκπληξη από τους συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Γενέθλια για την Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έσβησε μια ροζ τούρτα και δέχτηκε τις ευχές της ομάδας της για τα γενέθλιά της, λέγοντας πως ακόμη λείπουν 58 κεριά, καθώς σήμερα γίνεται 59 χρονών.

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά σας είχα πει ότι εμείς δεν τα κάνουμε αυτά στον αέρα, γιατί βαριέται ο κόσμος! Τα υπόλοιπα 58 κεριά που είναι; Του χρόνου θα το κάψουμε κυρ Στέφανε που θα μπουν τα 60 κεριά. Εκεί θα γίνει ο χαμός! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πάρα πολύ. Νιώθω ευγνώμων και ευλογημένη που έχω φτάσει μέχρι εδώ»

Το σχόλιο για την ηλικία της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: