Κουκλάρα στα 54 της: Βάζει κάτω και 20άρες – Έτσι είναι σήμερα η “Σάουνι Μακκλέιν” από το «Baywatch»

June 25, 2024

Κουκλάρα στα 54 της: Βάζει κάτω και 20άρες – Έτσι είναι σήμερα η “Σάουνι Μακκλέιν” από το «Baywatch»


Διαφ.

Η Έρικα Ελένιακ, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Baywatch, υποδυόμενη τη Σάουνι Μακκλέιν, είναι εντελώς διαφορετική, μετά από τόσα χρόνια.

Ειδικότερα, η ηθοποιός, η οποία ήταν και Playmate, δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και άφησε τους ακόλουθούς της άναυδους με το πόσο έχει αλλάξει.

Η ηθοποιός έχει τελείως διαφορετικό στυλ, πιο ροκ, με κρίκο στην μύτη και πολλά τατουάζ, ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα “Εύχομαι σε όλους μια πολύ χαρούμενη “Κυριακή για Αυτοφροντίδα” τι θα κάνετε για εσάς; Εγώ θα περάσω χρόνο με την οικογένεια- Τόσο καλό για την ψυχή”.

Αγνώριστη η Έρικα Ελένιακ

Η Έρικα Ελένιακ ήταν στο “Baywatch” με συμπρωταγωνιστές την Πάμελα Άντερσον και τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ, έχει όμως πρωταγωνιστήσει και στις σειρές “The Librarians” και “CSI: Miami”.

Το Baywatch, που είχε τεράστια ακροαματικότητα και εβδομαδιαίο κοινό πάνω από 1,1 δισεκατομμύριο θεατές, διήρκεσε από το 1989 έως το 1999, ενώ από το 1999 έως το 2001, με μια αλλαγή στη ρύθμιση και τη μεγάλη αναθεώρηση του καστ, ήταν γνωστό ως Baywatch: Hawaii.

Έρικα: Η πρωταγωνίστρια του Baywatch έκλεισε τα 53 και δε θυμίζει σε τίποτα πλέον την άλλοτε πανέμορφη ναυαγοσώστρια

Erika Eleniak έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στο Baywatch όπου συμπρωταγωνιστούμε με την Pamela Anderson και τον David Hasselhoff ενώ υπήρξε κι ένα από τα πιο hot playmate της γενιάς της.

Σήμερα σε ηλικία 54 ετών η Erika Eleniak παραμένει το ίδιο γοητευτική χωρίς ωστόσο να μοιάζει και πολύ στο κορίτσι του Baywatch που έκανε θραύση.

Η ίδια έχει επιλέξει πλέον να ζει μία πιο ήρεμη ζωή, στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της και την κόρη τους, μακριά από την βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Baywatch: Δείτε πώς είναι σήμερα η Έρικα Ελένιακ

Η Erika Eleniak (γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου 1969) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, Playboy Playmate, και μοντέλο γνωστή για τον ρόλο της στο Baywatch ως Shauni McClain. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ήταν στο E.T.: The Extra-Terrestrial (1982). Πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Blob (1988), Under Siege (1992) και The Beverly Hillbillies (1993).

Η Eleniak παντρεύτηκε τον bodybuilder Philip Goglia στις 22 Μαΐου 1998, αλλά μετά από μόλις έξι μήνες, ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο. Μετά τα γυρίσματα του Snowbound το 2001 άρχισε να βγαίνει με τον Roch Daigle. Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν. Η Eleniak έμεινε έγκυος το 2005, αλλά η εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε ότι ήταν έκτοπη, η οποία χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και κατέληξε σε αποβολή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: