Είναι θέμα γονιδίων: Αδημοσίευτη φωτο του Παπακαλιάτη μαζί με τον κούκλο αδερφό & τον γοητευτικό πατέρα του

June 25, 2024
Πρόκειται για γενετικό θέμα: Αδημοσίευτη φωτογραφία του Παπακαλιάτη με τον όμορφο αδερφό του και το γοητευτικό πατέρα του.

Είναι θέμα γονιδίων: Αδημοσίευτη φωτο του Παπακαλιάτη μαζί με τον κούκλο αδερφό & τον γοητευτικό πατέρα του


Διαφ.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στη Σαντορίνη, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την οικογένειά του, σ’ ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός συναντήθηκε με τον αδελφό και τον πατέρα του, με τους οποίους έβγαλε μια φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα Οικογενειακή συνάντηση!!! Επίσκεψη στον μπαμπά και τον αδερφό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χαλαρώνει στη Σαντορίνη

Ο ηθοποιός περνάει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του τρίτου και τελευταίου κύκλου του Maestro.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο

Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξομολογείται

Χριστόφορος Παπακαλιάτης:  Ο γνωστός δημιουργός, πραγματοποίησε μία ξεχωριστή δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram. Η ανάρτηση αυτή συνέπεσε με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τρίτη σεζόν της σειράς “Maestro” ή “Maestro in Blue”.

Στην εικόνα που μοιράστηκε, εμφανίζεται δίπλα στην τηλεοπτική του σύζυγο, Στεφανία Γουλιώτη, συνοψίζοντας έτσι και το τέλος των γυρισμάτων σε μια  ιδιαίτερα στιγμή.

“Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη”

Στην ανάρτηση, ο Παπακαλιάτης μοιράστηκε τις σκέψεις του γράφοντας: Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα “Αλεξάνδρα”, που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ακολουθεί η Ανάρτηση του 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: