Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κατερίνα Ζαρίφη: Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες – Οριστικό τέλος, δεν κράτησε πολύ

June 25, 2024

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κατερίνα Ζαρίφη: Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες – Οριστικό τέλος, δεν κράτησε πολύ


Διαφ.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσε ότι η εκπομπή στο Open, Οδός Ζαρίφη 2 ρίχνει αυλαία.

Η Οδός Ζαρίφη ολοκληρώνεται την η Παρασκευή και η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της μετρούν αντίστροφα: «’Έχουμε δηλητηριαστεί, τρεις και σήμερα και το μαζεύουμε το μαγαζάκι!».

Και συνέχισε λέγοντας όλο νόημα: «Κάθε τέλος, είναι μια καινούρια αρχή, το θυμόμαστε πάντα, το έχουμε αξίωμα και σήμερα με αυτό το κέφι θα ξεκινήσουμε».

Να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα δεν έχει υπογράψει για την επόμενη σεζόν και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Δείτε όσα είπε στον αέρα της εκπομπής, Οδός Ζαρίφη 2.

Κατερίνα Ζαρίφη: Έτσι ήταν στα 19 της – Κι όμως 28 χρόνια μετά μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μία ανάρτηση, σήμερα, Τετάρτη, στα social media, με φωτογραφίες που την ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του OPEN δημοσίευσε φωτογραφίες της πριν από μία 20ετία και μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη 20 χρόνια πριν

Οι τρεις φωτογραφίες ήταν από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, πολύ πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τις δουλειές της στην τηλεόραση.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευσε με τη λεζάντα: «Όταν ξεκινούσαμε. Σ αυτή την δουλειά. Ρομαντικοι και ατημελητοι. Επαναστατικά ανίδεοι. Την αγαπώ την δουλειά μου.

Και μετά από τόσα χρόνια με ότι περπατησιά έχω κάνει χαίρομαι γιατί κάτι βράδια στον καθρέφτη, ακόμα βλέπω αυτό το κορίτσι. Με τα ίδια μυαλά».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφίες

Αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη η Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα έπρεπε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια»

Σε μάθημα πανεπιστημίου μετέτρεψε η Κατερίνα Ζαρίφη την Ελένη Μενεγάκη, μέσα από δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τα πράγματα που έχει υιοθετήσει από τη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Με την Ελένη ήμασταν 12 χρόνια παρέα. Η “μενεγάκειος” σχολή είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε. για το πως ένας άνθρωπος χτίζει μία τόσο στέρεα καριέρα. Εγώ από την Ελένη έχω πάρει πολλά. Επειδή είναι μία σκορπίνα, η οποία δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, αλλά έχω τον έλεγχο.

Αυτό που έχω πάρει είναι ότι μου έλεγε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από την Ελένη Μενεγάκη και για την ισορροπία που πρέπει να έχεις στην προσωπική σου ζωή για να βαδίσει καλά και η επαγγελματική», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Ακούγεται ότι θα πάει πρωινή ζώνη; Ουδέποτε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Πιστεύω ότι η Ελένη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει. Πιθανότερο και προσωπικό μου γούστο είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω σε βραδινό. Σε κάτι που το κάνει όπως θέλει με τον δικό της τρόπο. Πρωινή ζώνη με τίποτα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: