Όλη η Μύκονος χάζεψε με το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της, μόλις είδαν ποιου Έλληνα τραγουδιστή σύντροφος είναι…

June 25, 2024

Όλη η Μύκονος χάζεψε με το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της, μόλις είδαν ποιου Έλληνα τραγουδιστή σύντροφος είναι…


Διαφ.

Γνωστός τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και το μονόπετρο που φορά στο χέρι της «βγάζει μάτι».

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day πρόταση γάμου έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης στην καλλονή σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η κάμερα του Mykonos Live Tv τους απαθανάτισε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Ο Γιώργος και η Ιωάννα απόλαυσαν τη βόλτα τους στα στενάκια της Μυκόνου χέρι χέρι.

Ο Πέτρος Νάζος μάλιστα μίλησε ζωντανά στο Happy Day την Τρίτη και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Σαμπάνης φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή, ενώ το μοντέλο φορούσε ένα τεράστιο μονόπετρο που το τσάκωσε η κάμερα.

Ο τραγουδιστής είχε πει σε συνέντευξή του: «Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα (Σαρρή), έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε»

Το αποφάσισαν Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, το αποκάλυψεο τραγουδιστής

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την επικείμενη πατρότητα και αποκάλυψε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες.

Γιώργος Λιβάνης: Σύντομα θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.  Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν αγοράκι. Η είδηση αυτή έχει γεμίσει με ευτυχία τόσο τους ίδιους όσο και τους κοντινούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Το όνομα του παιδιού:

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του: «Επειδή οι φίλοι μου με κοροϊδεύανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Έτσι έμαθαν ότι είναι έγκυος, το φύλο του μωρού, το όνομα, οι 2 νονοί και ο γάμος

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Χθες, στις 16 Μαΐου, η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά.

Δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Λιβάνης, πανευτυχής, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η σύντροφός του βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι ήδη γνωρίζει το φύλο του μωρού και έχουν αποφασίσει το όνομα που θα του δώσουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως: «Ήρθε η στιγμή να γίνει (η ανακοίνωση). Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα με την Ανδρομάχη και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Σίγουρα εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο»!

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Η Εμφάνιση σε Ραδιοφωνική Εκπομπή

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, βρέθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη, όπου η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακροατές τη συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.

“Νύσταζα αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι και είχα και κάποιες ημέρες καθυστέρηση. Έχει ξανατύχει ο ίδιος αριθμός ημερών οπότε υπέθεσα ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έβλεπα διάφορες.

Έβλεπα ότι το σώμα μου να είναι πιο δυσκίνητο, σαν κάτι να αλλάζει και να σε προετοιμάζει. Σαν να σε κρατάνε δύο χέρια… και μου λέει η κολλητή μου ότι πρέπει να πάρεις τεστ. Δεν το κάνουμε, το αποφεύγω λίγο εγώ αλλά ο Γιώργος την επόμενη μέρα που ήξερε ότι αύριο θα κάνουμε τεστ είχε πάθει ένα άγχος.

Έρχεται η Σοφία η κολλητή μου με το τεστ, μου το δίνει, γίνεται η διαδικασία, το κοιτάζω και βλέπω κάτι γραμμές αλλά δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Το τσεκάρει και έπαθε εγκεφαλικό! Τρελάθηκε! Εμένα ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι και φαντάζομαι ότι και ο Γιώργος έτσι ένιωσε, όταν το μάθαμε”, ανέφερε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: