Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δίαιτα της παραλίας που εξαφανίζει τα κιλά & ξεφουσκώνει την κοιλιά μέσα σε λίγες μέρες

June 25, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δίαιτα της παραλίας που εξαφανίζει τα κιλά & ξεφουσκώνει την κοιλιά μέσα σε λίγες μέρες


Διαφ.

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην έφυγε για το τριήμερο, πέρασε όμως υπέροχες στιγμές εντός Αττικής.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day μάλιστα μοιράστηκε όμορφες φωτογραφίες από την εξόρμησή της με τα παιδιά στην παραλία.

«Τι κι αν δε φύγαμε για τριήμερο … Ένα μπανάκι στη θάλασσα ήταν αρκετό για να γεμίσουμε μπαταρίες και να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας! ❤️», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα οπού πόζαρε αγκαλιά με τον γιο της σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Μαζί όμως με αυτές τις φωτογραφίες παρατηρήσαμε και το υπέροχο πλεκτό φόρεμα παραλίας που επέλεξε. Μίνι με όλα τα χρώματα της παλέτας κι από μέσα φαινόταν διακριτικά το μαύρο της μπικίνι.

Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί πριν βγει στην παραλία;

ΠΡΩΙΝΟ

Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και 1 καφές μέτριος με γάλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πρωτεΐνη (κοτόπουλο, μπιφτέκι και ψάρι – τισπούρα ή σολομός) με πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα)

ΒΡΑΔΙΝΟ

Πρωτεΐνη και σαλάτα ή λαδερό όπως μπάμιες με κοτόπουλο ή φασολάκια

ΣΝΑΚ

1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών

ΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ

Ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά και αλκοόλ είναι απαγορευμένα για τη Σταματίνα, ενώ καθημερινά προσπαθεί να καταναλώνει πολύ νερό

Πριν κόψει τη μύτη, αλλάξει δόντια & κάνει πλαστικές: Οι παλιές φωτο που η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλει να κάψει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο γνωστές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, η εξωτερική της εμφάνιση έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές μέσα στα χρόνια, με αρκετές παρεμβάσεις που την οδήγησαν στο τέλειο πρόσωπο και σώμα που γνωρίζουμε σήμερα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Αρχή της Καριέρας

Πριν ανακαλυφθεί από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς και τα lifestyle περιοδικά που λατρεύουν το ρετούς, η Σταματίνα ήταν αγνώριστη. Πολλά χρόνια πριν την ένταξή της στην ελληνική σοουμπίζ, η Σταματίνα ήταν ένα ανέμελο κορίτσι που ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και μπορούσες να τη συναντήσεις στα lifestyle κλαμπ της εποχής.

Φωτογραφίες από το Παρελθόν

Κατά τη δεκαετία του ’90, πριν ακόμα κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε για το περιοδικό “01”. Στις φωτογραφίες από αυτή την περίοδο, βλέπουμε μια διαφορετική Σταματίνα, με φυσική εμφάνιση και αθώα έκφραση.

Η Μεταμόρφωση

Με την πάροδο του χρόνου και την άνοδο της καριέρας της, η Σταματίνα αποφάσισε να υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Οι αλλαγές αυτές την έκαναν να ξεχωρίζει στην τηλεοπτική οθόνη και την κατέστησαν πρότυπο ομορφιάς.

Ακολουθούν Φωτογραφίες

Έδειξε αμέσως 10 χρόνια νεότερη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις έκανε botox και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπάει πολύ τα μαλλιά της και σπάνια κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή σε αυτά. Όμως τώρα αποφάσισε να ανανεώσει το hairlook της και έτσι τόλμησε να κάνει botox μαλλιών κι όπως φαίνεται είναι πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως το hair botox;

Πρόκειται για μια βαθιά ενυδατική θεραπεία, που “τυλίγει” τα μαλλιά με fillers, όπως η κερατίνη, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο λεία και λαμπερή εμφάνιση. Εγχύουν τα μαλλιά με θρεπτικά και ενδυναμωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Β5 και Ω3 λιπαρά οξέα, χαρίζοντας στα μαλλιά ένα πιο full αποτέλεσμα.

Επιπλέον είναι ιδανικό για γυναίκες με βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς μειώνει τις φθορές στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό της τρίχας και χαρίζει λάμψη. Αποτελεί επίσης πολύ καλή επιλογή και για εκείνες, που θέλουν να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης στα μαλλιά τους, όπως η θαμπή όψη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: