Διονύσης Σχοινάς: Αποστομώνει για “τσιγκάνικη” καταγωγή και εξώγαμο στην Γερμανία

June 25, 2024

Διονύσης Σχοινάς: Αποστομώνει για “τσιγκάνικη” καταγωγή και εξώγαμο στην Γερμανία


Διαφ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την Καίτη Γαρμπή, τον γιο τους, αλλά και τα ψέματα που έχει διαβάσει κατά καιρούς.

«Με το τραγούδι “Ποτέ” είπα ότι τα κατάφερα, ο κόσμος μού το ζητάει ακόμα. Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Ήρθε στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως… Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία…», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο Διονύσης Σχοινάς είπε στη συνέχεια για την Καίτη Γαρμπή: «Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ζήλιες όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Με την Καίτη ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί».

Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα».

Μόνο με μια πετσέτα και άβαφη: Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή και αναδεικνύεται η φυσική της ομορφιά

Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram μία φωτογραφία που την τράβηξε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς.

Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογράφισε την Καίτη Γαρμπή

Ειδικότερα, ο Διονύσης Σχοινάς φωτογράφισε την τραγουδίστρια, η οποία φορούσε μία πετσέτα στο κεφάλι, ενώ έχει τυλιγμένο στο κορμί της ένα σεντόνι και αναδεικνύεται η φυσική της ομορφιά, αφού δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.

Έτσι, η τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Εεειιιιι, Διονύση Σχοινά!!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)».

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: