Θές να μάθεις αν σε απατάει η γυναίκα σου; Παρατήρησε τα δάχτυλά της και θα καταλάβεις…

June 25, 2024

Θές να μάθεις αν σε απατάει η γυναίκα σου; Παρατήρησε τα δάχτυλά της και θα καταλάβεις…


Διαφ.

Η γυναικεία απιστία κάτω από το μικροσκόπιο, μία νέα αποκαλυπτική έρευνα!

Η προσωπική αποκάλυψη για την απιστία αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί πολλούς, με τους ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να προτείνουν μία απρόσμενη προσέγγιση. Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Royal Society Journal, η μελέτη περιλάμβανε τη μέτρηση του μήκους των δακτύλων και τη συγκέντρωση DNA από 274 γυναίκες εθελόντριες, καθώς και ψυχολογικά τεστ για την αξιολόγηση της ποιότητας των σχέσεών τους.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σχέση μεταξύ του μήκους του δείκτη των γυναικών και της πιθανότητας για εξωσυζυγικές σχέσεις είναι σημαντική. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Eiluned Pearce και τους συνεργάτες της, εάν ο δείκτης τους είναι μεγαλύτερος στο αριστερό χέρι, αυτό συνδέεται με υψηλότερα επίπεδα θηλυκών ορμονών και μεγαλύτερη πιθανότητα για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Αντίθετα, οι γυναίκες με μεγαλύτερο παράμεσο και μικρότερο δείκτη θεωρούνται πιο ρομαντικές και εμφανίζουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις σχέσεις τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας:

Η ανάλυση της έρευνας επισημαίνει επίσης ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο δείκτη είναι πιο παρορμητικές και μπορεί να έχουν λιγότερα ευνοϊκά αισθήματα προς τις ρομαντικές τους σχέσεις, με το εύρημα να θεωρείται ενδιαφέρον για τις αντιστροφές συσχετίσεις που μπορεί να εμφανιστούν.

Το εύρημα αυτό έχει ερμηνευθεί ως ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς θέτει το ερώτημα εάν μπορεί να προβλεφθεί το αντίθετο φαινόμενο.

Στην ανάλυσή της, η επιστήμων υποστηρίζει ότι οι γυναίκες με αυξημένο δείκτη σε σχέση με τον παράμεσό τους φέρονται να εκπέμπουν πιο έντονα θηλυκά χαρακτηριστικά και να απολαμβάνουν μεγαλύτερη απήχηση στους άνδρες.

Το γεγονός ότι είναι ενήμερες για τις πολλαπλές επιλογές τους μπορεί, σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα, να σχετίζεται με τη δυσαρέσκειά τους έναντι των συντρόφων τους, ενδεχομένως οδηγώντας σε φλερτ ή ακόμα και ευκαιριακές σχέσεις με άνδρες που δεν αποτελούν τον σύντροφό τους ή τη σταθερή τους σχέση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: