Σούσουρο με την Καινούργιου: «Το Τσιγάρο το έκοψα, εσένα Κατερίνα δεν μπορώ» – «Αυτά κάνει και μας καψουρεύει»

June 26, 2024

Σούσουρο με την Καινούργιου: «Το Τσιγάρο το έκοψα, εσένα Κατερίνα δεν μπορώ» – «Αυτά κάνει και μας καψουρεύει»


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε την αποθέωση από τον Ανδρέα Καραγιάννη, σήμερα, Τρίτη, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης δεν μπορεί μακριά από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ειδικότερα, μπορεί να είχε πει σε προηγούμενη εκπομπή στον Alpha, ότι δεν πρόκειται να ξαναπάει στην πρωινή εκπομπή της παρουσιάστριας, αλλά δεν άντεξε και βρέθηκε στο πλατό.

«Να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Καραγιάννη που είναι μαζί μας, παρόλο που είχες πει ότι δεν θα ξανάρθεις» υπογράμμισε η παρουσιάστρια και τον καλωσόρισε στην εκπομπή της.

Η αποθέωση του Ανδρέα Καραγιάννη στην Κατερίνα Καινούργιου

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Καραγιάννης επεσήμανε «Κατερίνα μου το τσιγάρο το έκοψα για έναν μήνα, εσένα είναι πολύ δύσκολο», αφήνοντας όλους του συνεργάτες της παρουσιάστριας άφωνους.

«Αυτά κάνει και μας καψουρεύει», σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ η παρουσιάστρια του Alpha χαμογέλασε και ανέφερε «έτσι το δέχομαι».

Τέτοιο μαγιό, φοράει μόνο η Κατερίνα Καινούργιου: Ουρά στη Πάρο οι γαμπροί που είδαν το πραγματικό κορμί που έκρυβαν τα ρούχα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω των αναρτήσεων της επικοινωνεί με τους followers της και μοιράζεται τα συναισθήματά της σε διάφορες περιόδους. Ενώ είναι ολοφάνερη και η αδυναμία της στην ποίηση καθώς τη χρησιμοποιεί στις δημοσιεύσεις της και αναδεικνύει τα συναισθήματά της μέσα από ποιήματα ή αποφθέγματα που εκφράζουν τη διάθεσή της σε κάθε στιγμή.

Όλο το νησί χάζευε την Κατερίνα Καινούργιου

Διάσημοι και μη εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επέλεξαν κάποιον προορισμό είτε κοντινό είτε πιο μακρινό για να αποδράσουν. Την τιμητική τους φυσικά από τους Έλληνες διάσημους είχαν τα ελληνικά νησιά, όπως και της Κατερίνας Καινούργιου. Η επιλογή της ήταν η Πάρος και φάνηκε από τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας ότι είναι σε πολύ καλή διάθεση. Αν κοιτάξεις την τελευταία της ανάρτηση, θα καταλάβεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που τόσες φορές μας έχει δείξει τη ρομαντική της πλευρά στις αναρτήσεις της,  δεν μας παραξένεψε καθόλου που ήθελε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο. Με το μαγιό της, πόζαρε στο ηλιοβασίλεμα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ηλιοβασίλεμα…Το πύρινο φιλί του ήλιου στη νύχτα…

Απλά…μαγεία! Ελλάδα μου…».

Η ανάρτησή της

 

Για να γνωρίσει στα σχόλια την αποθέωση από τους followers, καθώς πέρα από τον τρόπο που συνδύασε την εικόνα με τη συγκεκριμένη λεζάντα και το πόσο εντυπωσιακή ήταν με το ηλιοβασίλεμα να φωτίζει το πρόσωπό της απαλά, οι fans της σχολίασαν και τη ρομαντική αλλά κυρίως ερωτikή διάθεση της. Βάζοντας και φλόγες στις φήμες τον τελευταίο καιρό περι φημολογούμενης σχέσης της παρουσιάστριας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: