Ο νόμος της φυλακής: Έκαναν επίθεση στον Απόστολο Λύτρα μέσα στον Κορυδαλλό, χάνει τον ύπνο του ο δικηγόρος

June 26, 2024

Ο νόμος της φυλακής: Έκαναν επίθεση στον Απόστολο Λύτρα μέσα στον Κορυδαλλό, χάνει τον ύπνο του ο δικηγόρος


Διαφ.

Ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού, χθες, Δευτέρα, το βράδυ.

Στο στόχαστρο των συγκρατούμενών του ο Απόστολος Λύτρας

«Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να βρίσκεσαι στην Τρίπολη», του είπε ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η επίθεση, όπως ανέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», έγινε κατά την επιστροφή του ποινικολόγου στο κελί του, μετά τον προαυλισμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχουν πλέον σκέψεις μεταφοράς του σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες.

Ο καβγάς του Απόστολου Λύτρα με τον συγκρατούμενο του στη VIP πτέρυγα

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού από την περασμένη Πέμπτη, το μεσημέρι, που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Είναι στην 6η πτέρυγα, όπου έχουν κρατηθεί VIP άτομα, τα οποία αντιμετώπιζαν ζήτημα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στο κελί, ο δικηγόρος είναι μαζί με έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρώτο 24ωρο στη φυλακή, ο ποινικολόγος, ο οποίος είναι μανιώδης καπνιστής, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο και τότε ο επιχειρηματίας του είπε «έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», κάτι που φέρεται να προκάλεσε την αντίδρασή του, αλλά τελικά υποχώρησε.

Ζει τον απόλυτο τρoμo. Έγινε αυτό που “έτρεμε” ο Απόστολος Λύτρας, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια μέσα στη φυλακή

Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Η διαβίωσή του στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά, σύμφωνα με το Mega. Μετά τον καβγά της πρώτης βραδιά έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο, τους ανθρώπους που έχει στείλει πίσω από τα σίδερα ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Απόστολος λύτρας, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς όπως έγινε γνωστό φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ποινικολόγου, Μανώλης Λύτρας δήλωσε: «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: