Είπε την αλήθεια για τον Γιάννη Μπέζο με 9 λέξεις: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μέμος Μπεγνής, 21 χρόνια μετά

June 26, 2024

Είπε την αλήθεια για τον Γιάννη Μπέζο με 9 λέξεις: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μέμος Μπεγνής, 21 χρόνια μετά


Διαφ.

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άκρως Οικογενειακών», στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Όμορφες αναμνήσεις έχει ο Μέμος Μπεγνής από το «Άκρως Οικογενειακών»

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «μόνο καλά πράματα έχω να θυμάμαι από το ‘Άκρως Οικογενειακών’, ήμουν πολύ ψαρωμένος και κλειστός. Είχα έναν Μπέζο και μία Τσαλίκη που ήταν σαν μπαμπάς και μαμά, μας αγκάλιασαν όλους και μας στήριξαν πάρα πολύ στα γυρίσματα. Πολύ ωραίο κλίμα, πολύ γέλιο. Ο Γιάννης Μπέζος έκανε τρελά πράγματα για να δημιουργήσει ένα κλίμα χαράς και γέλιου στο γύρισμα. Θυμάμαι ότι γελούσα πολύ με τη Ναταλία Τσαλίκη, γελούσαμε χωρίς λόγο».

Η πιο συγκινητική στιγμή για τον Μέμο Μπεγνή

Και συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής «με ξέρουν νεότερες γενιές και αυτό το οφείλω στη σειρά. Τότε, η τηλεόραση έβγαζε stars, γιατί δεν υπήρχαν τα social media. Η ‘θεία Τζούλια’ και η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη που έκανε τη γιαγιά μας, μας φερόντουσαν πραγματικά ως γιαγιά και θεία. Η μικρή Λίλα έτρωγε τα φαγητά από το ντεκόρ και ο Μπέζος φώναζε. Αγαπιόμασταν πολύ με τον ‘Ερμή’ και την ‘Αφροδίτη’ και είχαμε δέσει σαν να είμαστε πραγματικά αδέρφια. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το τέλος, τελείωσε στη μέση της σεζόν στο πικ της επιτυχίας του. Είχα συγκινηθεί πολύ».

Μέμος Μπεγνής: «Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 15 χρόνια, 1 πράγμα θεωρώ άρρωστο, μου το έχουν κάνει, και… σουτ»

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνένευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, όπου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αποκάλυψε ότι ξόδεψε όλα του τα χρήματα σε ταξίδια  και προχώρησε σε αποκαλύψεις και για την προσωπική του ζωή.

Δε μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο

«Έχω υπάρξει πάρα πολύ ανασφαλής, είχα και εξωτερικές ανασφάλειες και εσωτερικές. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έχει υπάρξει σχέση μου που έχει προσπαθήσει να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπώ για να με έχει εγκλωβισμένο, έφυγα. Δε μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο.

Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 15 χρόνια. Κάνω μεγάλες σχέσεις, άσχετα με το αν αυτό δεν ακούγεται. Δε θέλω να γνωρίζει κάποιος τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, παρά μόνο οι δικοί μου. Δε μπορώ να συγκατοικήσω με κάποιον, θα τρελαθώ. Αν είσαι με τον άλλο όλη μέρα, τον βαριέσαι, τον απομυθοποιείς.

Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ και δεν έχω ψάξει ούτε κινητά, ούτε ντουλάπια, τίποτα. Το θεωρώ άρρωστο αυτό. Μου το έχουν κάνει, και… σουτ. Είναι τα όριά μου αυτά. Όταν ερωτευτώ πολύ μπορώ να πατήσω τόσο πολύ τον εγωισμό μου, που δεν το πιστεύω, γιατί είμαι πολύ εγωιστής…» ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Με ενοχλεί η αγένεια

Σε άλλο σημείο, ο Μέμος Μπεγνής τόνισε ότι ένα από τα πράγματα που τον ενοχλούν πολύ στις συμπεριφορές των ανθρώπων, είναι η αγένεια.

«Με την αγένεια έχω τεράστιο πρόβλημα. Δε μπορώ να την ανεχτώ» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: