Ιωάννα Σαρρή: Το GNTM, η παράλυση ( Bell ) στο πρόσωπο & ο επικείμενος γάμος που περιμένει όλη η Showbiz

June 26, 2024

Ιωάννα Σαρρή: Το GNTM, η παράλυση ( Bell ) στο πρόσωπο & ο επικείμενος γάμος που περιμένει όλη η Showbiz


Διαφ.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, όπως φαίνεται, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day”, ο τραγουδιστής έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, με την Ιωάννα Σαρρή να κυκλοφορεί με ένα μονόπετρο δακτυλίδι στο δάχτυλό της.

Πως γνωρίστηκαν Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «Άσε με να σε προσέχω» και έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν στο διαμέρισμα του τραγουδιστή, στην Αργυρούπολη.

Το βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη που συμμετείχε η Ιωάννα Σαρρή

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM 2018 και ήταν μία από τις παίκτριες που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη audition και είχε ενθουσιάσει τους κριτές, αλλά έφυγε νωρίς από το σπίτι του reality μόδας.

«Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του… Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα…» είχε υπογραμμίσει κατά την αποχώρησή της από το GNTM.

Η 27χρονη έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία και ασχολείται με το στίβο, αλλά όλοι της έλεγαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά δεν την άφηναν οι γονείς της.

Σε ηλικία 17 ετών, την έγραψαν σε πρακτορείο και από τότε έχει κάνει φωτογραφίσεις, πασαρέλα, βίντεοκλιπ και διαφημιστικά, ενώ μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η καριέρα της εκτοξεύθηκε και πλέον κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας.

Η Ιωάννα Σαρρή έχει πρωταγωνιστήσει και στο «Voodoo» του Light.

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

Πριν μερικούς μήνες, η Ιωάννα Σαρρή είχε εξομολογηθεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έχει την πάθηση πάρεση Bell ή αλλιώς Πάρεση Προσωπικού Νεύρου.

Όπως επεσήμανε «εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: