Δεν την γνώρισε ούτε ο Λιανός: Η Χρύσα Χατζηγεωργίου πήγε στο live του Survivor και όλοι ρωτούσαν ποια είναι η καλλονή

June 26, 2024

Δεν την γνώρισε ούτε ο Λιανός: Η Χρύσα Χατζηγεωργίου πήγε στο live του Survivor και όλοι ρωτούσαν ποια είναι η καλλονή


Διαφ.

Τεράστια αλλαγή για την Χρύσα Χατζηγεωργίου!

Την Χρύσα Χατζηγεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor»,  κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με την αλλαγή που δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε.

Μάλιστα είχα απασχολήσει τα μέσα καθώς, η «ναζιάρα» Χρύσα Χατζηγεωργίου από την μπλε ομάδα κατηγορήθηκε ότι είχε έρθει πολύ κοντά με τον Φάνη Μπολέτση, κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αγνώριστη με την νέα της  εμφάνιση

Απόψε (25/6) στον ημιτελικό, η Χρύσα κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν μια πολύ όμορφη παρουσία που ξεχώρισαν στο «Survivor», όμως απόψε εντυπωσίασε με τον ολοκαίνουργιο εαυτό της,

Από ξανθιά… μελαχρινή!

Πολλοί ήταν αυτοί που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν ανάμεσα στους πρώην παίκτες του φετινού Survivor.

Η Χρύσα, ντυμένη, βαμμένη και πολύ περιποιημένη, έκανε όλα τα φλας των φωτογράφων να στραφούν πάνω της. Δεν εντυπωσίασε μόνο με τη λάμψη της, αλλά και με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, που έκανε πολλούς να δυσκολευτούν να την αναγνωρίσουν.

Από τη στιγμή που συνάντησε τον Φάνη και την παλιά παρέα της, η Χρύσα δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα και να πειράζει τους πάντες. Παράλληλα, έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή της για το ποιον θέλει νικητή φέτος.

Δείτε φωτογραφίες  πως ήταν:

Δείτε τις φωτογραφίες με την μεγάλη αλλαγή

«Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν…»: Αποχωρεί οριστικά από το Survivor η Δαλάκα, σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024. Ένας ακόμη κύκλος ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, με την Κατερίνα Δαλάκα να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά.

Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες μπήκαν (18.06) στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας την πολυπόθητη ασφάλεια που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στο Γαλάτσι.

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, η ίδια μίλησε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης και ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούμε ποτέ στο παιχνίδι.

Τα όσα εξομολογήθηκε:

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπληρώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, αγάπησα πολύ το παιχνίδι…»

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Χ:

Ο Ατζούν την έκανε πλούσια: Το μυθικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του, και αν η Κατερίνα Δαλάκα καταφέρει να κερδίσει, θα φύγει με ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό. Το έπαθλο περιλαμβάνει τόσο το εβδομαδιαίο ποσό που αυξάνεται συνεχώς όσο και ένα επιπλέον έπαθλο ύψους 10.000 ευρώ.

Μόνο δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε του Survivor

Μένουν μόνο δύο εβδομάδες πριν το Survivor ολοκληρωθεί στον Άγιο Δομίνικο, με την Κατερίνα να συνεχίζει την πορεία της στο φετινό ριάλιτι, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε τέσσερις προηγούμενες σεζόν.

Το Τέλος του Survivor και οι Εξελίξεις για την Κατερίνα Δαλάκα

Ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να μην συμμετάσχει στον αγώνα με τους Τούρκους παίκτες για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του χεριού της. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή θα αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι.

Κατερίνα Δαλάκα: Οικονομικές Απολαβές

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στον Άγιο Δομίνικο για 22 εβδομάδες και έχει συμφωνία για 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Με πρόχειρους υπολογισμούς, έχει ήδη συγκεντρώσει 220.000 ευρώ από την αρχή του φετινού παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Survivor 2 κέρδιζε 3.000 ευρώ την εβδομάδα και παρέμεινε πάνω από 24 εβδομάδες. Στο Survivor All Star, η αμοιβή της ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά αποβλήθηκε μαζί με την Ασημίνα, αποχωρώντας μετά από δέκα εβδομάδες με 50.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: