Νεκρός τώρα μέσα στο Κορυδαλλο: Έγινε αυτό που “έτρεμαν” οι φύλακες, οι πρώτες πληροφορίες

June 26, 2024

Νεκρός τώρα μέσα στο Κορυδαλλο: Έγινε αυτό που “έτρεμαν” οι φύλακες, οι πρώτες πληροφορίες


Διαφ.

Συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς βαρυποινίτες έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού, σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι, με έναν νεκρό.

Άγνωστη η αιτία της συμπλοκής στις φυλακές Κορυδαλλού

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι από τον καυγά στην 4η πτέρυγα, όπου κρατούνται βαρυποινίτες κυρίως για ανθρωποκτονίες, υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας.

Ένας νεκρός από συμπλοκή στον Κορυδαλλό

Τέσσερις Αλβανοί ενεπλάκησαν στη συμπλοκή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον τσακωμό φέρεται να ενεπλάκησαν Αλβανοί κρατούμενοι.

Ο κρατούμενος που, κατά πληροφορίες, είναι νεκρός, είναι καταδικασμένος για δύο δολοφονίες, ενώ η ζωή του τραυματία δεν φαίνεται να κινδυνεύει.

Ωστόσο, ακόμη επικρατεί ένταση, με συνέπεια οι φύλακες να μην μπορούν να προσεγγίσουν, ενώ έχει κληθεί ασθενοφόρο που θα διακομίσει τον τραυματία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Παράλληλα, αναμένεται επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, μαζί με ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων, για να καταλαγιάσει η ένταση στην πτέρυγα και να απομακρυνθεί ο κρατούμενος που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι νεκρός, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Παράλληλα, θα ξεκινήσει έρευνα για το πώς βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή συμπλοκή, αλλά και για τα αίτια που οδήγησαν σ’ αυτή.

Σάλoς στις Φυλακές Κορυδαλλού: Nεκρoς ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για κακοποίηση της θετής του κόρης

Οι φυλακές και οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού μετά τον θάνατο του 36χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης στην Αίγινα. Η υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις 6/3 όταν μια 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της 50χρονης μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά από το 2013 έως την ενηλικίωσή της.

Ανησυχία στον Κορυδαλλό

Να θυμίσουμε πως η νεαρή γυναίκα 25 ετών δήλωσε ότι όταν ήταν 18, ο άνδρας την παρενοχλούσε και όταν έγινε ενήλικη, την βίασε. Ο 36χρονος είχε καταγράψει και τις πράξεις του και την απείλησε ότι θα διαρρεύσει το μυστικό τους και τα βίντεο εκθέτοντάς και την κοπέλα. Επίσης, η κοπέλα ανέφερε στην καταγγελία της ότι έλαμβανε χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα. Η τελευταία συνάντησή τους έγινε στις 00:00-00:30 την 05/03/2024.

Ο 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο όταν ξαφνικά λιποθύμησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος κατηγορούμενος ήταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού για να αθληθεί, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όμως ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τα πρώτα στοιχεία υποδεικνύουν ότι ο ξαφνικός θάνατος μπορεί να οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: