Κόλαφος η Ελένη Χατζίδου: “Διάβασα αυτό που του ζήτησε η άλλη γυναίκα, δυστυχώς έτσι έμαθα ότι με απατά”

June 26, 2024

Κόλαφος η Ελένη Χατζίδου: “Διάβασα αυτό που του ζήτησε η άλλη γυναίκα, δυστυχώς έτσι έμαθα ότι με απατά”


Διαφ.

Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στην απιστία που βίωσε στο παρελθόν από σύντροφό της, την οποία έμαθε μέσα από μηνύματα που διάβασε στο τηλέφωνό του.

Είχε παράλληλη σχέση

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@star», Ελένη Χατζίδου, σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, το σκηνικό που έζησε:

«Μου έχει τύχει – όχι τώρα – που ήμασταν μαζί κι έτσι έμαθα κιόλας ότι με απατά και μάλιστα είχε παράλληλη σχέση για πάρα πολύ καιρό και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να τα δω. Δεν ήταν “κουρκουμπινάκι μου” και τέτοια. Ήταν τι έγινε χθες το βράδυ και τι έγινε την προηγούμενη φορά, πότε θα έρθεις ξανά και κάνε μου εκείνο που μού άρεσε, με κάθε λεπτομέρεια. Δεν ξέρω πως κρατήθηκα».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

«Δεν ανέπνεε το παιδί μας, κλάματα μέσα στη νύχτα»: Τραγικές ώρες για Ελένη Χατζίδου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια δύσκολη εμπειρία που πέρασε πρόσφατα. Η γνωστή παρουσιάστρια του Star περιέγραψε την ανησυχία της για την κόρη της, Μελίτα, η οποία υποφέρει από οξεία λαρυγγίτιδα.

Ελένη Χατζίδου: Μία Δύσκολη Νύχτα με την Κόρη της

Η Χατζίδου ανέφερε ότι η μικρή Μελίτα είχε έντονο βήχα τα μεσάνυχτα, προκαλώντας ανησυχία στους γονείς της. Ωστόσο, τόσο η Ελένη όσο και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, ήταν αυτή τη φορά προετοιμασμένοι για την κατάσταση. Είχαν λάβει τις απαραίτητες οδηγίες από τον γιατρό τους, γεγονός που τους βοήθησε να διαχειριστούν την κρίση με ηρεμία.

«Έβηξε και πάλι αλλά αυτή τη φορά, όταν πήρε ανάσα για να ξαναβήξει ακούστηκε σαν να πνίγεται, σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα και ξύπνησε με κλάματα. Την πήραμε απευθείας και την βγάλαμε στο μπαλκόνι, το είχε πάθει άλλη μια φορά και την είχαμε πάει στο νοσοκομείο. Τώρα ξέρουμε πώς να πράξουμε, ο καθαρός αέρας είναι το βασικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως έδωσε τις κατάλληλες σταγόνες στη μικρή της.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: