Προκαλεί ντόρο ακόμη και σήμερα: Έτσι ήταν στ’ αλήθεια το σώμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, χωρίς ρετούς

June 26, 2024

Προκαλεί ντόρο ακόμη και σήμερα: Έτσι ήταν στ’ αλήθεια το σώμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, χωρίς ρετούς


Διαφ.

Ακόμη και 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες σταρ. Οποιαδήποτε φωτογραφία της δει το φως της δημοσιότητας γίνεται ανάρπαστη, αποδεικνύοντας την αμείωτη λατρεία του κοινού για εκείνη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αναμνήσεις Μέσα από το Instagram

Στο Instagram υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί αφιερωμένοι στη μνήμη της μεγάλης ηθοποιού. Αυτοί οι λογαριασμοί συχνά δημοσιεύουν σπάνιες φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη της και προσφέροντας στους θαυμαστές της μια ματιά στην ιδιωτική της ζωή.

Η Αγάπη της Αλίκης για το Καλοκαίρι

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε το καλοκαίρι, εκτός από την οικογένειά της και τη δουλειά της. Οι θρυλικές στιγμές με τους διάσημους φίλους της στο εξοχικό της στον Θεολόγο έχουν μείνει αξέχαστες. Εκεί περνούσε μεγάλο μέρος των καλοκαιριών της, απολαμβάνοντας τις διακοπές με τον αγαπημένο της γιο, Γιάννη, δίπλα της.

Η ζωή και η καριέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη συνεχίζουν να εμπνέουν και να μαγεύουν, αποδεικνύοντας ότι η λάμψη της δεν έχει ξεθωριάσει με το πέρασμα του χρόνου!

Δείτε υλικό για την Αλίκη από τους λογαριασμούς: @alikivougiouklaki, @alikivougiouklakiofficial και @studio_kleisthenis.

Διέρρευσε 30 χρόνια μετά: Η μοναδική φώτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με αγορέ μαλλιά, αγκαλιά με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Τρύφωνας Σαμαράς ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό το μακρινό 1994 και η φωτογραφία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το αγορέ μαλλί της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ειδικότερα, η εθνική σταρ ποζάρει με αγορέ ξανθό μαλλί και δίπλα της βρίσκεται ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε το κούρεμα της, για χάρη της φωτογράφησης στο περιοδικό ”ΓΥΝΑΙΚΑ”, τον χειμώνα του 1994.

Την εν λόγω εποχή η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Ωραία μου κυρία”, τη σεζόν 1993 – 94 και έγινε ξανά Ελίζα, 35 χρόνια μετά την πρώτη της επιτυχία.

Επρόκειτο για το προτελευταίο έργο που ανέβασε η ηθοποιός στο θέατρο Αλίκη, πριν την “Μελωδία της Ευτυχίας”, όπου αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην καριέρα της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη 30 χρόνια πριν


Πηγή

Διαβάστε επίσης: