Με μωβ κολάν, 15ποντη γόβα & κοντό μαλλί, παρτάρει στη Μύκονο: Αγνώριστη η Μιμή Ντενίση σε φώτο που διέρρευσε

June 26, 2024

Με μωβ κολάν, 15ποντη γόβα & κοντό μαλλί, παρτάρει στη Μύκονο: Αγνώριστη η Μιμή Ντενίση σε φώτο που διέρρευσε


Διαφ.

Ο Μπίλι Μπο, γνωστός και ως Βασίλης Κουρκουμέλης, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική μόδα, κατακτώντας τις καρδιές πολλών με το ταλέντο και τη γοητεία του. Ήταν ένας πρωτοπόρος και οραματιστής που δεν δίστασε να καινοτομήσει και να επηρεάσει τις τάσεις της εποχής του. Η λαμπρή του καριέρα, αν και σύντομη λόγω του πρόωρου θανάτου του, έφερε την ελληνική μόδα στο διεθνές προσκήνιο.

Μπίλι Μπο: Τα Πρώτα Βήματα

Γεννημένος το 1954 στα Καμίνια του Πειραιά, μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον με τις τέσσερις αδερφές του. Από μικρός αισθανόταν να ασφυκτιά και επιθυμούσε να ξεφύγει από τη γειτονιά του, αναζητώντας νέους ορίζοντες.

Τα όνειρά του έγιναν πραγματικότητα όταν οι δημιουργίες του άρχισαν να εμφανίζονται στα εξώφυλλα περιοδικών. Το 1974, κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διαγωνισμό Νέων Σχεδιαστών του περιοδικού “Γυναίκα”, κατακτώντας την προσοχή του κοινού. Μεγάλες σταρ της εποχής, όπως η Ζωή Λάσκαρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μαρινέλα, έγιναν πελάτισσές του, εκτοξεύοντας τη φήμη του.

Μύκονος: Καλοκαίρι του 1979

Το καλοκαίρι του 1979, ο Μπίλι Μπο παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στη Μύκονο. Η ανερχόμενη τότε ηθοποιός Μιμή Ντενίση ήταν το μοντέλο που ανέδειξε τις δημιουργίες του, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την κομψότητα και τη φρεσκάδα των σχεδίων του.

H Μιμή Ντενίση τότε εργαζόταν εντελώς ερασιτεχνικά ως μοντέλο, μια που ήταν τελειόφοιτος στη Φιλοσοφική. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: “Στη Φιλοσοφική συνέχισα να είμαι μια φοιτήτρια όπως ήμουν και μαθήτρια, δηλαδή με σήκωνε ο καθηγητής κάθε εβδομάδα κι έκανα “αντίστροφο λατινικό” στον πίνακα, αλλά πήγαινα με μίνι και μπότα, με μια εμφάνιση που δεν είχε καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, γιατί έκανα ταυτόχρονα και τη μόδα. Θεωρούσα φυσιολογικό μετά την επίδειξη του Billy Bo να πάω ντυμένη προκλητικά, αλλά ήξερα και την Αινειάδα“, πρόσθετε η Μιμή Ντενίση που οι αντιθέσεις αυτές την χαρακτήριζαν σε όλη της τη ζωή.

Μεγάλες χαρές για τη Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι τις εύχονται

Μία πολύ σημαντική ημέρα ήταν η Τετάρτη για τη Μιμή Ντενίση, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της, παρέα με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες και εκείνη με τη σειρά της τους ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημόσια θέλησε να της ευχηθεί και η πολυαγαπημένη της κόρη, Μαριτίνα, η οποία ανήρτησε δύο φωτογραφίες από την έκπληξη που έκαναν στη μητέρα της, Μιμή Ντενίση με μια εντυπωσιακή τούρτα.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα», έγραψε η Μαριτίνα Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της έκανε μια ανάρτηση και έγραψε:

«Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές, που έχεις αντέξει τόσες στεναχώριες, που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους, που σε αγάπησαν και αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της και όλους τους γνωστούς και αγνώστους φίλους που με ανέβασαν και με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η αγάπη και η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: