«Ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

June 27, 2024

«Ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»


Διαφ.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Μαζωνάκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πρωί της Παρασκευής.  Ενώ αμέσως μετά το γύρισμα της συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου θα μείνει στο σπίτι της φίλης του, Χριστίνας Πολίτη. Στο ίδιο νησί βρίσκονται επίσης ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διατηρεί και επιχειρήσεις στο νησί.

Ποια πρόσωπα συζητιούνται και για το καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ;

Η αισθηματική σχέση του Γιώργου με την Μαρία Αντωνά δείχνει να εξελίσσεται θετικά, ωστόσο η επαγγελματική του σχέση με τη Λίτσα Πατέρα είναι αβέβαιη. Ενώ ο Γιώργος δεν είναι ικανοποιημένος με τη στήλη της Λίτσας στην εκπομπή του, αυτή παραμένει σίγουρα ένα από τα ατού και ακρογωνιαίος λίθος στον σταθμό. Παρά τις προτάσεις που έχει λάβει από άλλα κανάλια, η Λίτσα δεν έχει ποτέ προδώσει τον ΑΝΤ1, ακόμα και όταν αντιμετώπισε δυσκολίες.

Ίσως να έχασε την αρχισυντάκτριά της , αλλά κατάφερε να κερδίσει τον συνεργάτη που επιθυμούσε περισσότερο. Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως επανενώνονται μετά από τρία χρόνια, με τη συμμετοχή του Νίκου Παρτσώλη και του Άγγελου Βουράκη όπως όλα δείχνουν στην εκπομπή. Υπάρχουν φήμες για τη συμμετοχή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την επιστροφή της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή.

Η εκπομπή της Φαίης θα ακολουθεί μετά από το δίδυμο Χασαπόπουλου-Βούλγαρη, οι οποίοι θα προβάλλονται από τις 6.00 μέχρι λίγο μετά τις 9 και μισή. Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή θα καθυστερήσει καθώς είναι σε ισχύ το συμβολαίου της Φαίης με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι και τις 31/7.

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης σειράς “Ταμπού” του Ανδρέα Γεωργίου είναι θα  η Μυρτώ Αλικάκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Μέμος Μπεγνής. Το επίσημο δελτίο τύπου με όλους τους πρωταγωνιστές που φωτογραφήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αναμένεται σύντομα.

Τέτοιο μαγιό, φοράει μόνο η Κατερίνα Καινούργιου: Ουρά στη Πάρο οι γαμπροί που είδαν το πραγματικό κορμί που έκρυβαν τα ρούχα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω των αναρτήσεων της επικοινωνεί με τους followers της και μοιράζεται τα συναισθήματά της σε διάφορες περιόδους. Ενώ είναι ολοφάνερη και η αδυναμία της στην ποίηση καθώς τη χρησιμοποιεί στις δημοσιεύσεις της και αναδεικνύει τα συναισθήματά της μέσα από ποιήματα ή αποφθέγματα που εκφράζουν τη διάθεσή της σε κάθε στιγμή.

Όλο το νησί χάζευε την Κατερίνα Καινούργιου

Διάσημοι και μη εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επέλεξαν κάποιον προορισμό είτε κοντινό είτε πιο μακρινό για να αποδράσουν. Την τιμητική τους φυσικά από τους Έλληνες διάσημους είχαν τα ελληνικά νησιά, όπως και της Κατερίνας Καινούργιου. Η επιλογή της ήταν η Πάρος και φάνηκε από τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας ότι είναι σε πολύ καλή διάθεση. Αν κοιτάξεις την τελευταία της ανάρτηση, θα καταλάβεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που τόσες φορές μας έχει δείξει τη ρομαντική της πλευρά στις αναρτήσεις της,  δεν μας παραξένεψε καθόλου που ήθελε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο. Με το μαγιό της, πόζαρε στο ηλιοβασίλεμα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ηλιοβασίλεμα…Το πύρινο φιλί του ήλιου στη νύχτα…

Απλά…μαγεία! Ελλάδα μου…».

Η ανάρτησή της

Για να γνωρίσει στα σχόλια την αποθέωση από τους followers, καθώς πέρα από τον τρόπο που συνδύασε την εικόνα με τη συγκεκριμένη λεζάντα και το πόσο εντυπωσιακή ήταν με το ηλιοβασίλεμα να φωτίζει το πρόσωπό της απαλά, οι fans της σχολίασαν και τη ρομαντική αλλά κυρίως ερωτikή διάθεση της. Βάζοντας και φλόγες στις φήμες τον τελευταίο καιρό περι φημολογούμενης σχέσης της παρουσιάστριας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: